Home GÜNCEL Orhangazi Yeniköy’de doğalgaz çalışmaları başladı

Orhangazi Yeniköy’de doğalgaz çalışmaları başladı

- Guncellenme Tarihi: 25 Mayıs 2018 13:18
2 min read
Orhangazi Yeniköy’de doğalgaz çalışmaları başladı için yorumlar kapalı
0

Orhangazi’de 5 mahalle için planlanan doğalgaz kazı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Orhangazi Belediyesi ile Armagaz firmasının daha önce yaptığı planlama dahilinde Gedelek, Örnekköy ve Fatih Mahallelerinde Doğalgaz kazı çalışmaları yapılmıştı.

Yeniköy’de çalışmalar başladı

3 mahallenin doğalgaz kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kazı ekipleri Yeniköy Mahallesinde kazı çalışmalarına başladı.

Başkan Çağlayan’dan inceleme

Hafta başında başlatılan Yeniköy’deki çalışmaları sabah saatlerinde inceleyen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ekiplerden bilgi aldı. Doğalgaz çalışmalarının planlandığı şekli ile devam ettiğini belirterek, daha önce 3 mahallemizde çalışmalar yapıldı ve tamamlandı. Şimdi ekipler Yeniköy mahallesinde. Buradaki çalışmaları da hızlı bir şekilde tamamlayıp Çakırlı mahallesindeki kazılara geçilecek dedi.

25 bin metre boru döşemesi yapılacak

Öte yandan Yeniköy Mahallesinde doğalgaz kazı çalışmalarında 8 bin 500 metresi çelik ana hat toplamda 17 bin 527 metre boru döşemesi yapılacak. Ev bağlantıları ve ara bağlantılar ile birlikte Yeniköy’deki doğalgaz boru hattı çalışmasının 25 bin metreyi bulacağı kaydedildi.

1850 abone hedefi

Yeniköy’de doğalgaz kazı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte mahallede 1850 yeni abone hedefi bulunuyor. Yeniköy’ün önümüzdeki kış döneminde doğalgaz kullanımına başlaması bekleniyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…