Home GÜNCEL Eğitim camiasına yatırım sunumu

Eğitim camiasına yatırım sunumu

- Guncellenme Tarihi: 15 Mayıs 2018 11:08
5 min read
Eğitim camiasına yatırım sunumu için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, son yıllarda eğitim alanında önemli hizmetlere imza attıklarını söylerken, özellikle çocukların ve gençlerin sosyal ve kültürel hayatlarını canlandıracak projeleri de bir bir hayata geçirdiklerini belirtti.

Mustafakemalpaşa’daki kanaat önderleriyle buluşma etkinliklerine hızla devam eden Belediye Başkan Sadi Kurtulan, son olarak eğitim camiasıyla bir araya gelerek projeler hakkında bilgiler verdi.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe ve okul idarecilerinin katıldığı Öğretmenevi’ndeki kahvaltılı toplantıda konuşan Başkan Sadi Kurtulan, eğitimin her alanında büyük bir seferberlik başlattıklarını, okulların bakımından spor araç ve gereçlerinin teminine, bahçe düzenlemesinden ek bina ihtiyaçlarının karşılanmasına kadar birçok çalışma yürüttüklerini kaydetti.

‘Eğitime hizmetin sonu yok’

Bugüne kadar 65 okulun bakım ve onarımını yaptıklarını dile getiren Başkan Kurtulan, 13 okulun parke ihtiyacını karşıladıklarını, Atatürk ve Yalıntaş okullarına da ek binalar kazandırdıklarını ifade etti.

20 bine yakın öğrencinin eğitim gördüğü Mustafakemalpaşa’daki okullarda kendilerine ulaşan her eksiği tamamladıklarını söyleyen Başkan Sadi Kurtulan; “ Kaliteli eğitimin kaliteli mekândan geçtiğinden hareketle kırsal ve merkezdeki tüm okullarımıza el uzatıyoruz. Fiziki çalışmaların yanı sıra öğrencilerimizin spor, kitap, teknolojik eğitim ve sınav çalışmalarına da desteğimiz sürüyor. 11 bin öğrencimizi yeni eğitim müfredatına uygun olarak online eğitimle buluşturduk. Kitap kampanyalarıyla 150 sınıf kütüphanesini donattık. 1.500 öğrencimize sınavlar öncesi soru kitaplarını teslim ettik. Ayrıca kitap günleri ve yazar buluşmalarıyla öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırdık. Eğitime hizmetin sonu yok. Okullarımızdan bize gelen tüm taleplere cevap vermeye devam edeceğiz ” dedi.

‘Gençlik Merkezi, eğitimle anılacak’

Mustafakemalpaşa’da devam eden projeler hakkında okul idarecilerine bir sunum yapan Başkan Kurtulan, Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin tüm yaş gruplarını içine alan faaliyet alanlarıyla bir eğitim merkezi olarak hizmet vereceğini kaydetti.

Başkan Sadi Kurtulan; “ Kültür merkezinden, konferans, sinema ve tiyatro salonlarına, eğitim merkezlerinden kapalı yüzme havuzu, tenis kortları, voleybol ve basketbol sahalarına kadar bir çok aktivite merkezini içinde barındıran prestij projenin tamamlanmasıyla birlikte gençlerin kendilerini yetiştirebileceği, ailelerin çocukları ile birlikte güzel zamanlar geçireceği nitelikli bir tesise kavuşacağız ” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …