Home GÜNCEL Bursa Ampute şampiyon!

Bursa Ampute şampiyon!

- Guncellenme Tarihi: 14 Mayıs 2018 10:07
3 min read
Bursa Ampute şampiyon! için yorumlar kapalı
0

Bursaspor, sezonun son karşılaşmasında Adana Bedensel Engelliler’i farklı skorla yenerek Süper Lig hasretine son verdi. Yeşil beyazlıların şampiyonluk kupasını Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztar verdi.

Türkiye Ampute 1. Ligi 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve ikinci yarının başlamasıyla birlikte liderliği ele geçiren Bursa Amputegücü Spor, sezonun son karşılaşmasında, Adana Ampute Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nü 10-0 gibi farklı skorla yenerek Süper Lig özlemine son verdi.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Mihraplı ark içerisindeki halı sahada oynanan karşılaşmayı Bursa milletvekilleri, Hüseyin şahin, Bennur Karaburun, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztar, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, BASKFD Başkanı Osman Kılıç, çok sayıda spor sever takip etti.

GOLLE BAŞLADILAR

Maça çok iyi başlayan Bursa AmputeGücü Spor kulübü 2.dakikada Abdullah ve 4. Dakikada Francis’in golleriyle 2-0 öne geçti. Temposunu düşürmeyen yeşil beyazlılar, Medeni (2), Selahattin (2) ve Mervan’ın golleriyle ilk yarıyı 7-0 gibi farklı bir skorla önde kapamayı başardı. İkinci yarıda da etkili oynayan Bursa ekibi farkı açtı. İkinci yarının ilk dakikasında Mahmut ile farkı 8’e çıkartan yeşil beyazlılar, maçın temposunu düşürdü ve Selahattin ve Rarafadeen’in golleriyle  karşılaşmayı 10-0 kazandı.

BÜYÜK COŞKU

Federasyon Başkanı Arif Ümit Uztar, Şampiyonluk Kupasını Başkan Faruk Kuzu’ya verdi. Şampiyonların kupaları ve madalyaları törenle verildi.  Meşalelerin yakıldığı törenle futbolcular 1 yılın karşılığını almanın mutluluğunu yaşadılar. Daha sonra futbolcular kupalarıyla birlikte sahaya gelemeyen milletvekili Bennur Karaburun’un yanına giderek şampiyonluklarını kutlarken, verdikleri destek için teşekkür etti.

 

 

Kaynak: Yenidonem

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…