Home GÜNCEL Şahin Sevinç Milletvekilliği adaylığını açıkladı

Şahin Sevinç Milletvekilliği adaylığını açıkladı

- Guncellenme Tarihi: 12 Mayıs 2018 11:36
3 min read
Şahin Sevinç Milletvekilliği adaylığını açıkladı için yorumlar kapalı
0

CHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Şahin Sevinç CHP Bursa İl Başkanlığı’nda adaylığını açıkladı. Aydınlık yarınlara hep beraber yürümek adına Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında olduğunu ifade eden Sevinç, “ Hak, hukuk, adalet adına, artık “TAMAM” diyoruz” dedi.

Kıymetli İl Başkanım, Kıymetli İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Sayın İlçe Başkanlarım, değerli muhtarlarım, Sivil Toplum Örgütlerinin değerli temsilcileri, Cumhuriyet Halk Partisi’ne omuz veren can yoldaşları, basınımızın güzide temsilcileri ve aziz Bursalılar öncelikle hepinizi yürekten selamlıyorum diyerek sözlerine başlayan Sevinç, özgürlük, eşitlik, kardeşçe yaşam ve adaletli bir ülke yönetimi için aday olduğunu vurgulayarak, “Hakça bölüşüm için demokratik mücadele için, halkın hür iradesini temsil etmek için bugün karşınızdayım. Modern toplumlarda devletin amacı, sınıfsal çatışmaları azaltmak ve her sınıf mensubuna eşit gelişim hakkı sağlamaktadır. İşte ideallerimiz bunlar! Bu inançla karşınızdayım” dedi.

Demokratik hak ve özgürlüklere zincir vurulduğunu ifade eden Sevinç, “Bu zinciri hep beraber kıracağız. Aydınlık yarınlara hep beraber yürümek adına Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altındayım ve bu amaçla milletimin vekili olmak üzere aday adayıyım. Bugüne kadar mazlumların, nasırlı ellerin, emekçilerin, kardeşçe yaşam isteyenlerin her daim hizmetinde oldum. Bundan sonra da statüm her ne olursa olsun hayatımı böyle yaşayacağım. Bizler; ötekileştirmeye kutuplaştırmaya hayır diyoruz. Bu yüzden hak, hukuk, adalet adına, artık “TAMAM” diyoruz.” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

NKT’nin Çocuk Oyunu 23 Nisan’da Ücretsiz

Nilüfer Kent Tiyatrosu tarafından sahne taşınan ‘O taraf bu taraf şu taraf’ adlı çocuk oyu…