Home GÜNCEL Özgür Erdursun Milletvekilliği adaylığını açıkladı

Özgür Erdursun Milletvekilliği adaylığını açıkladı

- Guncellenme Tarihi: 3 Mayıs 2018 16:09
4 min read
Özgür Erdursun Milletvekilliği adaylığını açıkladı için yorumlar kapalı
0

CHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Özgür Erdursun CHP Bursa İl Başkanlığı’nda adaylığını açıkladı.  Sosyal Güvenlik Uzmanı olan Erdursun, yıllardır halkın sorunlarını yakından incelediğini belirterek, ” Halkın beklentilerine çözümler üretebilmek için Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekilliğine adayım.” şeklinde konuştu.

Bugün burada bulunan, bizlere destek veren, Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönülden destek olmak ve oy vermek için yanımızda olan herkese hoş geldin demek istiyorum diyerek sözlerine başlayan Erdursun, “20 Ekim 1927 tarihinde Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nde ve 1933 senesinde Bursa Nutkunda vurguladığı gibi, gençlere her zaman güvendi. Bizleri Laik, Sosyal, Hukuk Devleti olan Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri ilan etti. Bizler de var gücümüzle Atatürk devrimlerinin yılmaz bekçileri olacağız dedi.

Sosyal güvenlik uzmanı olduğunun altını çizen Erdursun, “Aynı zamanda Mali Müşavirim. Hem yerel hem de ulusal televizyon kanallarında programlar yapıyorum. Gazetelerde halkın sorunlarını yazıyorum. Halkın sorunlarına ve sosyal haklarına çözüm üretiyorum. Halkın beklentilerini çok iyi biliyorum. Yıllardır meydanlarda, caddelerde, sokaklarda yapmış olduğum televizyon programlarıyla halkımız ile iç içeyim. Bugün ülkemizde Sosyal Güvenlik ve çalışma hayatındaki büyük sorunları ve beklentileri, ekonomik sıkıntıların temellerini oluşturan sorunların hepsini vatandaşımız kendi ağzından öğrendim.” dedi.

Tüm bu sorunların kar topu gibi gün geçtikçe büyüdüğünü ifade eden Erdursun, “Bu büyüyen sorunları çözebilecek tek parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Halkın beklentileri torba yasalarda karşılık bulmuyor. Engellilerin, yaşlıların gençlerin, işçilerin, memurların, esnafın, emeklinin, açlık sınırı altında maaş alan asgari ücretlinin, iş verenlerin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Burada sorunları birlikte çözeceğiz. Halkın refahı ve mutluluğu için var gücümle çalışacağım. Halkın beklentilerine çözümler üretebilmek için Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekilliğine adayım.” şeklinde konuştu.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Hitachi Astemo Türkiye’nin Genel Müdürü Mesut Sancaklı Oldu

27 ülkede yaklaşık 140 tesiste 90.000 kişiyi istihdam eden global bir otomotiv teknoloji ş…