Home GÜNCEL Muharrem İnce’nin adaylığı kesin

Muharrem İnce’nin adaylığı kesin

- Guncellenme Tarihi: 3 Mayıs 2018 14:00
3 min read
Muharrem İnce’nin adaylığı kesin için yorumlar kapalı
0

Cumhurbaşkanlığı için aday olacağı iddia edilen İlhan Kesici, “CHP’nin adayı Muharrem İnce” dedi. İnce’nin partisinin grup toplantısına girerken alkışlanması dikkat çekti.

CHP’de cumhurbaşkanı adayı olarak ismi geçenlerden İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, ” Muharrem İnce’nin adaylığı kesin gibi” dedi. Kesici, İnce’yi arayıp tebrik ettiğini söylerken Yalova milletvekilinin de bu tebriği kabul ettiğini belirtti. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin adayını yarın açıklaması bekleniyordu.

“TELEFONLA TEBRİK ETTİM, O DA KABUL ETTİ”

Meclis’te salı günü yapılmayan grup toplantıları gerçekleştiriliyor. Grup toplantısı için Meclis’e gelen Kesici, CHP’nin adayı için konuşulan bir diğer isim Yalova Milletvekili Muharrem İnce hakkında şunları söyledi:

“Dün akşam itibariyle Muharrem İnce adı öne çıktı. Tahmin ediyorum yetkili arkadaşlarla konuşmuşlar. Ben de bu münasebetle sabahleyin Muharrem İnce’yi telefonla tebrik ettim. O da tebriklerimi kabul etti. Allah hayırlı uğurlu etsin.”

İNCE, GRUP TOPLANTISINA GİRERKEN ALKIŞLANDI

 Ayrıca Muharrem İnce, grup toplantısına girerken alkışlandı.

İNCE: BEKLEYİN, ACELE ETMEYİN

Ayrıca Anadolu Ajansı’na konuşan İnce, “Yarın saat 10.00’da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin. Benden bir şey beklemeyin. Sloganımız şu; zamanı gelince her şey güzel olacak.” dedi.

KILIÇDAROĞLU YARIN AÇIKLAYACAK

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin adayını yarın açıklaması bekleniyordu. CHP grubu yarın sabah 09.30’da cumhurbaşkanı adayını belirlemek için toplanacak.

 Cumhuriyet Halk Partisi‘nde İlhan Kesici, Yılmaz Büyükerşen, Muharrem İnce ve Abdüllatif Şener isimleri kulislerde konuşuluyordu.

CHP Sözcüsü Tezcan daha önce yaptığı açıklamada, 4 Mayıs Cuma Günü cumhurbaşkanı adaylarını açıklayacaklarını belirtmişti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüferli Karateciler Madalyalarla Döndü

Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova’da düzenlenen karate müsabakalarında elde e…