Home GÜNCEL İznik’te turizm haftası kutlandı

İznik’te turizm haftası kutlandı

- Guncellenme Tarihi: 19 Nisan 2018 16:43
2 min read
İznik’te turizm haftası kutlandı için yorumlar kapalı
0

İznik’te kutlanan Turizm Haftası etkinliklerinde ilkokul öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteriler vatandaşlar tarafından büyük ilgi topladı.

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası İznik’te çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde ilk olarak İznik Müzesi önünde toplanan Protokol üyeleri ve gruplar kortej yürüyüşü eşliğinde İznik Belediyesi Milli İrade Meydanına kadar yürüdü.

İznik Kılıçaslan İlkokulu’nun hazırlamış olduğu kutlama program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü Mevlüt Fedakar yaparken etkinliğe İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Kültür Turizm İl Müdürü Ahmet Gedik ile siyasi partilerin temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Öğrencilerin sundukları folklör gösterileri, Semazen gösterisi, şiirler izleyenler tarafından büyük ilgi görürken, Turizm Haftası sebebiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeleri takdim edildi.

Program İznik Kılıçaslan İlkokulu Okul Aile Birliği’nin hazırlamış olduğu ikramların dağıtılması ile sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …