Home EĞİTİM KARACABEY’DE EĞİTİME BÜYÜK KATKI

KARACABEY’DE EĞİTİME BÜYÜK KATKI

- Guncellenme Tarihi: 6 Mart 2018 13:43
2 min read
KARACABEY’DE EĞİTİME BÜYÜK KATKI için yorumlar kapalı
0

İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile Karacabey Ticaret Borsasının tertiplediği müşterek ödül törenine katıldı.

Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün de katılım gösterdiği törende İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Karacabey Belediye Başkanlığı ve Karacabey Ticaret Borsası’nın okul onarım ve öğrenci yurt binasının inşaatına yönelik hazırlamış oldukları işbirliği protokolü de imzalandı.

İmzalanan protokolle Karacabey’de 11 bin metrekare üzerinde bulunan ve iki bloktan oluşan okulların büyük onarımları gerçekleştirilecek. Aynı yerleşke üzerine 100 öğrenci kapasiteli öğrenci yurt binası ve spor alanları inşa edilecek.

İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger aynı gün Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne de ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin’le birlikte Karacabey’deki okul inşaatlarını inceleyen Dülger, yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. Dingin, Karacabey’de sadece bir okulda ikili eğitim yapıldığını ve şu an inşaatı devam eden 24 derslikli ortaokulun tamamlanmasının ardından Karacabey’in tamamen tekli eğitime geçeceğini belirtti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başarılı Çocuklar Ödüllendirildi

Bursa’da lise ve üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için Bursa Büyükşehir Belediyes…