Home GÜNCEL Marmarabirlik Mudanya’nın Yörükali Tesisi hizmete açıldı

Marmarabirlik Mudanya’nın Yörükali Tesisi hizmete açıldı

- Guncellenme Tarihi: 26 Şubat 2018 12:27
2 min read
Marmarabirlik Mudanya’nın Yörükali Tesisi hizmete açıldı için yorumlar kapalı
0

Marmarabirlik Mudanya Tarım Satış Kooperatifi, Mudanya’nın Yörükali Mahallesi’nde yapımı 2 yıl süren, 12,5 Milyon TL değerindeki tesisin açılışını gerçekleştirdi.

Mudanya’nın Yörükali Mahallesi’nde 10 dönümü kapalı, 23 dönümlük araziye konuşlandırılan, 7 bin ton kapasiteli depolama alanlarının yanı sıra zeytin erken olgunlaştırma, otomatik devir daim sistemleri ile kongre ve düğün salonunun bulunduğu tesis törenle hizmete girdi.

Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Devlet eski Bakanı Turhan Tayan, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa’nın yanı sıra siyasi parti ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üretici ortaklarının katıldığı açılış, dualar ve kurban kesimiyle gerçekleşti.

Davetlileri modern depolama tesislerini gezdirerek bilgilendiren 150 Sayılı Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ali Yıldız, kendilerine destek veren Başköy’deki üst birlik yöneticilerine ve Yörükali halkı ile üretici ortaklarına teşekkür etti. Mudanya Kooperatifi’nin yaşayan kurucu ortaklarından 21 numaralı Ömer Lütfü Kurtoğlu’nun adı da bir depoya verildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nilüferli Karateciler Madalyalarla Döndü

Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova’da düzenlenen karate müsabakalarında elde e…