Home FOTO GALERİ BEV’DEN NOSAB-NİLSİAD’A ZİYARET…

BEV’DEN NOSAB-NİLSİAD’A ZİYARET…

- Guncellenme Tarihi: 23 Şubat 2018 13:25
2 min read
BEV’DEN NOSAB-NİLSİAD’A ZİYARET… için yorumlar kapalı
0

BURSA- NOSAB Müteşebbis Heyeti ve NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, Balkantürk Eğitim Vakfı (BEV) Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı.

NOSAB Bölge Müdürlüğü İdari Binası’ndaki ziyarette; NOSAB Müteşebbis Heyeti ve NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras ve NİLSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, BEV Başkanı Naci Şahin ve BEV Yönetim Kurulu üyeleri bir araya geldi.

BEV’i ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Yalçın Aras, “Bölge sanayicilerimizin de desteğiyle bir vakıf kurma hayalimiz vardı. Bu hayal hala sürüyor. Umarım kurma noktasına geliriz ve o zaman sizlerin de destek ve önerilerinizi alırız” dedi.

NOSAB’ın temellerinin atıldığı ilk günden beri NOSAB’lı sanayicilerin destekleriyle öğrencilere burs verildiğini hatırlatan Aras,  yine sanayicilerin destekleriyle bölgeye 160 öğrenci kapasiteli bir kreş inşa ettiklerini ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını dile getirdi.

BEV Başkanı Naci Şahin de BEV’in kuruluşu ve kuruluşundan bugüne kadar geçen süre zarfında yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretin sonunda iki kurumun temsilcileri kreşte incelemelerde bulundu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

NKT’nin Çocuk Oyunu 23 Nisan’da Ücretsiz

Nilüfer Kent Tiyatrosu tarafından sahne taşınan ‘O taraf bu taraf şu taraf’ adlı çocuk oyu…