Home FOTO GALERİ Öğrenciler zabıta mesleğini tanıyor

Öğrenciler zabıta mesleğini tanıyor

- Guncellenme Tarihi: 22 Şubat 2018 13:15
2 min read
Öğrenciler zabıta mesleğini tanıyor için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, öğrencilerin toplumsal farkındalığının artması için Nilüfer’deki okullarda zabıtanın görev ve yetkileri konusunda eğitimler düzenliyor. Zabıta ekipleri ilk olarak Nesrin Fuat Bursalı İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle buluştu.

 

Nilüfer Belediyesi, öğrencilerin farklı alanlarda kendilerini geliştirmesi ve toplumsal farkındalıklarının artması için çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü de Nilüfer’deki okullarda öğrencilerle bir araya geliyor. İlk olarak Nesrin Fuat Bursalı İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle buluşan Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, öğrencilere zabıta mesleği, zabıta mesleğinin görev ve yetkileri ile öğrencilerin sorumlulukları hakkında bilgi verdi. Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden Merve Gökaşar, Ali Özdemir ve Süleyman Gülmez tarafından verilen eğitimleri öğrenciler merakla dinledi ve bilgi sahibi oldu.

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimler Nilüfer bölgesindeki kreş ve ilkokul seviyesindeki tüm okullarda gerçekleştirilecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…