Home FOTO GALERİ MEDİCANA BURSA HASTANESİ İLE DOSABSİAD ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

MEDİCANA BURSA HASTANESİ İLE DOSABSİAD ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

- Guncellenme Tarihi: 21 Şubat 2018 14:04
4 min read
MEDİCANA BURSA HASTANESİ İLE DOSABSİAD ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI için yorumlar kapalı
0

BURSA – Medicana Bursa Hastanesi ile Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokole göre DOSABSİAD üyeleri ve yakınları, Medicana Bursa Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinden avantajlı olarak yararlanabilecek.

İş birliği protokolü; Medicana Bursa Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Dr. Engin Bozkurt, Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Necip Kozalı ile DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk tarafından imzalandı. Protokol töreninde DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Adnan Şarmen, Adnan Kar ve Nilüfer Çevikel de hazır bulundu.

Karşılıklı işbirliği içinde olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Kozalı ‘’Medicana kalitesini ve hizmet anlayışını Bursa ile tanıştırma fırsatı bulduğumuz için büyük mutluluk duyuyoruz. Bursa’ya sağlık sektöründe yepyeni bir vizyon getirdik. Gerek teknoloji gerekse hekim kadromuzla iddialıyız. Tamamen hasta ve hekim odaklı olarak tasarladığımız Medicana Bursa Hastanesi’nde dünya standartlarında hizmet sunabilmek için gerekli alt yapıyı hazırladık. Hastalarımızın her isteğine yanıt verecek bir alt yapı ile hastaneden çok otel konforunda hizmet sunacağız. Her branşta SGK anlaşması ve özel sağlık sigortası anlaşmamız bulunmakta. Medicana olarak herkesin sağlığında hak ettiği hizmeti almasını diliyoruz. DOSABSİAD ile de böyle bir güzel çalışma içinde bulunmaktan son derece mutluyuz’’ dedi.

Bursa’nın sanayideki öncü rolü ve üretim üssü kimliğiyle ülkenin önemli şehirlerinin başında geldiğini ifade eden DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztürk, böyle önemli bir şehrin sağlık sektörünün öncülerinden Medicana Bursa Hastanesi ile tanışmasının kıymetli olduğunu ifade etti. İş birliği yapmanın önemine değinen Öztürk, “Öncelikle Medicana Bursa Hastanesi’nin şehrimize hayırlı olmasını diliyor ve başarılı hizmetler sunmanızı temenni ediyorum. Sizlerle iş birliği yapmaktan oldukça mutluyuz. Üyelerimize sağlamış olduğunuz avantajlı sağlık hizmetinden dolayı emeği geçen herkese DOSABSİAD ailesi adına teşekkür ederim.”

Konuşmaların ardından protokole imzalar atıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…