Home FOTO GALERİ NOSAB VE NİLSİAD’DAN BAŞKAN AKTAŞ ZİYARETİ

NOSAB VE NİLSİAD’DAN BAŞKAN AKTAŞ ZİYARETİ

- Guncellenme Tarihi: 16 Şubat 2018 13:07
2 min read
NOSAB VE NİLSİAD’DAN BAŞKAN AKTAŞ ZİYARETİ için yorumlar kapalı
0

BURSA –  Nilüfer Sanayici İş Adamları Derneği (NİLSİAD) ve Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) Müteşebbis Heyeti, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret NOSAB Başkanı Mehmet Fikri Ünal, NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras’ın katılımı ve yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleşti.

NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fikri Ünal ve NOSAB Müteşebbis Heyeti ve NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanına hayırlı olsun dileklerini iletirken iki başkan beraberindeki yönetim kurulu üyelerini Başkan Aktaş ile tanıştırdı.

Başkan Alinur Aktaş, NOSAB ve NİLSİAD’a ziyaretlerinden olayı teşekkür ederken, Türkiye için Bursa ne kadar önemliyse bu kurumların da Bursa için o kadar önemli olduğunu ifade etti.

Yapılan ziyaretin sonunda NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fikri Ünal ve NOSAB Müteşebbis Heyeti ve NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras,  yönetim kurulu üyeleri Başkan Aktaş ile hatıra fotoğrafı çektirdiler ve Bursa’ya hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…