Home FOTO GALERİ İMSİAD YÖNETİMİ, KENTSEL DÖNÜŞÜMLE İLGİLİ BELEDİYELERE YAPTIĞI ZİYARETLERİ SÜRDÜRÜYOR…

İMSİAD YÖNETİMİ, KENTSEL DÖNÜŞÜMLE İLGİLİ BELEDİYELERE YAPTIĞI ZİYARETLERİ SÜRDÜRÜYOR…

- Guncellenme Tarihi: 16 Şubat 2018 13:44
3 min read
İMSİAD YÖNETİMİ, KENTSEL DÖNÜŞÜMLE İLGİLİ BELEDİYELERE YAPTIĞI ZİYARETLERİ SÜRDÜRÜYOR… için yorumlar kapalı
0

İMSİAD’IN KENTSEL DÖNÜŞÜM ZİYARETLERİ SÜRÜYOR…

BURSA – İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği (İMSİAD), kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, belediye ziyaretleri kapsamında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, birlikte hareket etmenin önemine değinirken, İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç da durum değerlendirmesi yaptıklarını söyledi.

Yönetim Kurulu olarak Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e yaptıkları ziyaretin ardından açıklama yapan İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç şunları söyledi:

“İMSİAD olarak kentsel dönüşümde bugün gelinen durumu değerlendirmek adına konunun tarafları ve çözüm merci olan belediyeler ile görüşmelerimiz yoğun bir şekilde devam ettiriyor. Nilüfer Belediyesi ile yaptığımız görüşmede önerilerimizi sunduk. Ardından da bu konunun çözüm merci olan belediyelerimizi ve Bursa Büyükşehir Belediyemizi ziyaret edip görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Kentsel dönüşümde kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz. Bursamızın yararına çalışıyoruz. Bugün gelinen durum, mevcut yönetmelikler, kurallar kaideler çerçevesinde alınmış olan inşaat izinleri ile yapılmıştır ama, tip imar yönetmeliğinin değişmesi nedeniyle bir takım belirsizlikler ortaya çıkmıştır. Tip imar yönetmeliğine geçilmiş olması bazı sıkıntılara sebebiyet vermiştir. Tip imar yönetmeliğinin yürürlüğe girmiş olması nedeniyle bugün oluşmuş durum hakkında konunun çözüm merci Belediyelerimizle çabalarımız sürüyor. Kısa sürede bir konsensüs sağlanacağına inanıyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …