Home FOTO GALERİ BUSİAD Yenilikçilik ve Yaratıcılık Uzmanlık Grubundan Kolektif House’a ziyaret

BUSİAD Yenilikçilik ve Yaratıcılık Uzmanlık Grubundan Kolektif House’a ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 15 Şubat 2018 14:07
3 min read
BUSİAD Yenilikçilik ve Yaratıcılık Uzmanlık Grubundan Kolektif House’a ziyaret için yorumlar kapalı
0

BUSİAD Yenilikçilik ve Yaratıcılık Uzmanlık Grubu üyeleri, İstanbul’da bir süredir faaliyet gösteren ve sağladığı imkanlarla girişimcilere ve ofis ihtiyacı duyanlara alternatif bir yaşam alanı sunan Kolektif House’u ziyaret etti. Ziyarette Türkiye İş Bankasının Kolektif House çatısı altında gerçekleştirdiği çalışmalar ve Workup Projelerinin detayları hakkında da bilgi alındı.

BUSİAD; girişimcilik konusunda Bursa’da farkındalık yaratmak, melek yatırımcılığı özendirmek ve yeni bir iş fikri olanlara ihtiyaç duydukları desteği sağlamak amacıyla yeni bir projenin startını vermek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Söz konusu projeyle ilgili bilgi alış verişinde bulunmak ve yeni iletişim ağları oluşturmak amacıyla Kolektif House’un İstanbul Levent’teki binasını ziyaret eden Yenilikçilik ve Yaratıcılık Uzmanlık Grubu Üyeleri; bilgi paylaşımında bulunarak, grubun önümüzdeki dönem hayata geçireceği projeler için yeni fikirler ve iş birlikleri geliştirme şansı buldu. Ziyarete, Türkiye İş Bankası Dijital Bankacılık Bölümü Müdür Yardımcısı Safiye Sütlüdere ev sahipliği yaptı. İş Bankasının girişimci adaylarına yönelik geliştirdiği Workup Projesi hakkında bilgi veren Sütlüdere, İş Bankasının projeyi son derece önemsediğini ve girişimci ekosisteminin genişlemesi adına her türlü desteğe hazır olduğunu kaydetti.

Kolektif House, yaş ortalaması 27 olan 3 girişimcinin Avrupa ve Amerika’daki örneklerinden esinlenerek ortaya koyduğu ve “paylaşımcı ofis” kavramından hareketle geliştirilen bir proje olarak son dönemde oldukça dikkat çekiyor. “Birlikten kuvvet doğar” felsefesini benimseyen bu yeni iş modeli; birbirinden başarılı freelancer, girişimci ve şirketlere, yaratıcı, verimli, sosyal ve ekonomik çalışma alanları sunma ve ofis anlayışını yeniden tasarlama iddiasında.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …