Home FOTO GALERİ GESİAD ‘İŞ İNSANLARI’ İBRARESİNİ GETİRİYOR…

GESİAD ‘İŞ İNSANLARI’ İBRARESİNİ GETİRİYOR…

- Guncellenme Tarihi: 8 Şubat 2018 11:51
4 min read
GESİAD ‘İŞ İNSANLARI’ İBRARESİNİ GETİRİYOR… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Türkiye’nin ilk genç SİAD’ı olan Bursa Genç Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD), isminde yer alan ‘İş adamları’ ibaresini ‘İş insanları’ olarak değiştiriyor.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Genel Kurul Toplantısında GESİAD’ın 13. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Kerim Demiral ve Yönetim Kurulu Üyeleri, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gelecek dönem çalışmaları ve derneğin yol haritasını kamuoyuyla paylaşan Başkan Demiral, GESİAD’ın adındaki ‘İş adamları’ ibaresini ‘İş insanları’ olarak değiştireceğini söyledi.

GESİAD’ın Türkiye’de kurulan ilk genç SİAD olduğunu hatırlatan Başkan Kerim Demiral, “GESİAD, ülkemizde kurulan ilk genç SİAD ve Bursa’da kurulan ikinci SİAD’dır. Bu anlamda bir çok konuda öncü olmuştur, olmaya da devam edecektir” şeklinde konuştu.

  1. Dönem Yönetim Kurulu olarak, derneğin tüzüğünde yazan amaç, ilke ve hedefleri yerine getirmek için gayret edeceklerini kaydeden Demiral, “Önceki dönem Başkanımız Ramazan Kaya ve yönetim kurulu ile başlatılan projelere devam edecek, Bursa’nın dinamikleri ile dirsek temasımızı sürdüreceğiz. Son dönemde yakalanan ivmeyi koruyup, daha yukarı taşımak için gayret göstereceğiz. Bu bağlamda önümüzdeki dönemde sosyal sorumluluk projelerimizin bir bölümünü LÖSEV ile işbirliği içerisinde yürüteceğimizi de buradan ifade etmek istiyorum” dedi.

Hizmette devamlılık…

GESİAD’ın 100’ün üzerindeki üye sayısı ile üretim, istihdam ve ihracat noktasında Bursa ekonomisine ciddi katkılar sağladığını ifade eden Kerim Demiral, “13. Yönetim Kurulu olarak bizler, önümüzdeki dönemde kent ve ülke ekonomisinin tüm paydaşlarıyla işbirlikleri yapacak, ülkemizin, dünyanın 10. büyük ekonomisi olması yolundaki hedefleri doğrultusunda bizler de üzerimize düşen görevleri yapmaya çalışacağız. Hizmette devamlılık ilkesiyle sinerji toplantılarımız, seminerlerimiz ve sosyal faaliyetlerimiz bizlerin çalışma döneminde de devam edecek” şeklinde konuştu.

“İş İnsanları” olacak…

GESİAD’ın adında geçen ‘İş adamları’ ibaresinin değişeceğini de dile getiren Demiral, “Ayrıca yakın zamanda derneğimizin adında geçen ‘İş Adamları’ ibaresinin tüm üyelerimizi kapsayacak ve 21. yüzyılın ihtiyaçlarına hitap edecek şekilde ‘İş İnsanları’ olarak değiştirmek için olağanüstü genel kurul duyurusu yapmış bulunuyoruz. Umuyorum, şehrimize ve derneğimize hayırlı olur” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…