Home FOTO GALERİ PERYÖN’DEN BAŞKAN AKTAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

PERYÖN’DEN BAŞKAN AKTAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

- Guncellenme Tarihi: 5 Şubat 2018 13:26
3 min read
PERYÖN’DEN BAŞKAN AKTAŞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Gül ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

PERYÖN Güney Marmara Şubesi’nin çalışmaları hakkında Başkan Alinur Aktaş’a bilgiler veren Barış Gül, bu yıl 16’ıncısı gerçekleştirilecek olan İnsan Kaynakları Zirvesi ile ilgili detayları da aktardı.

PERYÖN’ün Türkiye’de insan yönetimi alanında kurulmuş ilk sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getiren Barış Gül, “PERYÖN, ülke genelinde 3 bine yakın üyesi bulunan 40 yıllık bir kurum. Türkiye’de insan yönetimi alanında kurulan ilk STK olan derneğimiz, hayata geçirdiğimiz proje ve uygulamalarla mesleki eğitimin yaygınlaştırılması ve istihdamın artırılmasına katkı koyuyor” dedi.

PERYÖN Güney Marmara Şubesi olarak 15 yıldır düzenledikleri İnsan Kaynakları Zirvesi ile alanında uzman isimleri Bursa’ya getirdiklerini ifade eden Gül, “Dünyadan ve Türkiye’den alanında uzman isimleri İnsan Kaynakları Zirvesinde buluşturuyor, profesyonellerin farklı bakış açılarıyla iş hayatına katkı sunmalarını sağlıyoruz. Bu bağlamda bu yıl 16’ıncısını gerçekleştireceğimiz Zirve’yi oldukça önemsiyoruz. Bursa iş dünyasının her anlamda faydalanacağı bir Zirve olacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, PERYÖN Güney Marmara Şubesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak Zirve’ye gereken desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi. Bursa’nın menfaatine olan her projeye destek vereceklerini de dile getiren Başkan Aktaş, PERYÖN Güney Marmara Şubesi’ne çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …