Home FOTO GALERİ Doğanevler’e Hizmet Yağmuru

Doğanevler’e Hizmet Yağmuru

- Guncellenme Tarihi: 5 Şubat 2018 15:40
3 min read
Doğanevler’e Hizmet Yağmuru için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan Doğanevler Mahallesi’ni çeşitli yatırımlarla tamamen yeniledi.

 

İlçedeki yerleşim yerlerinin daha güzel ve yaşanabilir olması için çalışan Osmangazi Belediyesi, Doğanevler Mahallesi’nde altyapı sorununun çözülmesinin ardından hizmetlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor. 22 sokakta asfalt kaplama çalışması tamamlanan Yıldızevler mevkiinde, 10 sokaktaki asfalt kaplama çalışmaları ise devam ediyor. Ayrıca Doğanevler Mahallesi Bilge Malcıoğlu İlkokulu’nun bahçesindeki eski asfalt da kaldırılarak yerine yeni asfalt kaplama yapıldı.

 

Osmangazi Belediyesi’nin büyük desteğiyle tamamlanan Yıldızevler Camii de ibadete açıldı. Caminin beton parke kaplaması, perde duvarları, korkulukları, bahçe kapısının yanı sıra iç cephede merdiven holü kaplamaları, çinileri, seramikleri, limraları, pvc doğramaları ve camları ile kubbe etrafı demir korkuluklarının montajı ve boyası, belediye tarafından yapıldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki diğer mahallelerde olduğu gibi Doğanevler Mahallesi’ne de önemli hizmetlerde bulunduklarını belirterek, “Yaptığımız kamulaştırmanın ardından Doğanevler Mahallesi’ni özlenen meydanına kavuşturuyoruz. Bunun yanı sıra bu bölgede büyük bir asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdik. 22 sokağı asfaltladık ve 10 sokak daha asfaltlanacak. Son olarak Yıldızevler Camii, ibadete açıldı. Hizmetlerimizi elimizden geldiğince sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Doğanevler Mahalle Muhtarı Seyhan Mesut da, Başkan Mustafa Dündar’a teşekkür ederek, “Bir süre önce başlayan asfalt çalışmalarıyla sokaklarımız yenilendi. Mahalle meydanımızın yapımı devam ediyor. Camimiz ibadete açıldı. Bu çalışmalarla birlikte mahallemiz her geçen gün güzelleşiyor. Bu hizmetlerden dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Arıcılığında Yeni Dönem Başladı

İnegöl Belediyesi’nin Bursa ve İlçeleri Bal Üreticileri Birliği ve UÜ Arıcılık Geliştirme,…