Home FOTO GALERİ Sutopu Takımı Play-Off Vizesini Aldı

Sutopu Takımı Play-Off Vizesini Aldı

- Guncellenme Tarihi: 2 Şubat 2018 13:28
2 min read
Sutopu Takımı Play-Off Vizesini Aldı için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyespor Kulübü Sutopu Takımı İstanbul’da gerçekleştirilen U17 Erkekler Eleme Grubu Müsabakaları’nda aldıkları derecelerle play-off oynamaya hak kazandı.

 

Türkiye Sutopu Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan U17 Erkekler Eleme Grubu Müsabakaları, İstanbul Beylikdüzü Spor

Kompleksi’nde düzenlendi. Müsabakalarda toplam 16 kulüp yer aldı. 4 grup olarak düzenlenen Eleme Grubu Müsabakaları’nda her grupta 4 takım yer aldı. İki gün süren müsabakalarda takımlar play-off oynamak için kulaç attı. Müsabakaların ilk gününde İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü ile karşılaşan Osmangazi Belediyespor, rakibini 13–1’lik skorla, ikinci gününde ise ODTÜ Sutopu Kulübü’nü 9-0 mağlup ederek play-off vizesini aldı.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdiğimiz desteğin ve yaptığımız yatırımların

karşılığını gelen başarılarla alıyoruz. Elde ettiği derecelerle Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmeyi başaran sutopu takımımızın sporcu ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…