Home FOTO GALERİ Sultanlar Beşiktaş’a set vermedi

Sultanlar Beşiktaş’a set vermedi

- Guncellenme Tarihi: 2 Şubat 2018 13:33
3 min read
Sultanlar Beşiktaş’a set vermedi için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, ligin 17. haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 3-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.

 

BURSA – TVF Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, ligin 17. haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 3-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.

 

İstanbul Akatlar Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setine iyi başlayan taraf Beşiktaş oldu. File üstünde etkili ataklarıyla sayılar bulan siyah-beyazlı takım, teknik molaya 12-4 önde girdi. Teknik molanın ardından toparlanan Bursa ekibi, üst üste bulduğu sayılarla önce  farkı eritti ardından sete ortak olarak 25-23 önde geçmeyi bildi. Maçın ikinci setine de iyi başlayan Beşiktaş, teknik molaya 12-8 üstün girdi. Oyunda dengeyi sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, Belien ve Fatma Yıldırım’ın sayılarıyla yeniden set hakimiyetini ele geçirdi ve bu seti de 25-22 geçerek skoru 2-0 yaptı. İlk iki seti geriden gelerek önde tamamlayan yeşil-beyazlılar maçın son setine iyi başlayan taraf oldu. Set boyunca rakibine maçı döndürme şansı tanımayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu seti de 25-19 geçerek karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından puanını 33,200’e çıkararak 5. sıradaki yerini koruyan  Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Vestel Venüs Sultanlar Ligi 18. haftasında 4 Şubat Cumartesi  günü kendi evinde Galatasaray’ı ağırlayacak. Yeşil-beyazlılar bu maçı kazanması halinde lig sıralamasında  Galatasaray’ı geçerek 4. sıraya yerleşecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…