Home FOTO GALERİ RUMELİSİAD Yönetiminden BUSİAD’a ziyaret

RUMELİSİAD Yönetiminden BUSİAD’a ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 2 Şubat 2018 13:11
5 min read
RUMELİSİAD Yönetiminden BUSİAD’a ziyaret için yorumlar kapalı
0

RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, BUSİAD’da gerçekleştirilen genel kurul sonrası görevi devralan Ergun Hadi Türkay başkanlığındaki yeni yönetime nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette yeni dönemde dernekler arası iş birliğinin geliştirilmesi ve ortak projeler üretilmesi üzerinde duruldu.

 

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarete RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer, BUSİAD’daki seçimli olağan genel kurul sonrası görevi devralan Başkan Ergun Hadi Türkay ve yeni yönetim kurulu üyelerine yeni sürecin hayırlı olması temennisinde bulundu. RUMELİSİAD’ın faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren Kılıkçıer, RUMELİSİAD’ın Bursa ve Türkiye’nin Balkan ülkeleriyle arasında bir köprü görevi görerek kültürler arası bağların ve karşılıklı ekonomik ilişkilerin güçlenmesine önemli katkı yaptığını belirtti. Bu süreçte Makedonya, Bulgaristan ve Sırbistan gibi ülkeler ile sağlam ilişkiler geliştirdiklerini ifade eden Kılıkçıer, gönüllülük esası ile yol aldıklarını ve Balkan coğrafyasında hayata geçirdikleri her projenin yeni bir projenin yolunu açtığını kaydetti. Kılıkçıer, son dönemde gerçekleştirdikleri tüzük değişikliği ile derneğe genç üyelerin katılımını da hedeflediklerini ifade ederek, gelecek adına gençlerin bu tür sivil toplum örgütlerindeki varlıklarının son derece önemli olduğunun altını çizdi. Kılıkçıer, önümüzdeki yeni dönemde dernekler arası iş birliğinin geliştirilmesi ve ortak projeler üretilmesi adına gereken çalışmayı yapmaya hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

 

“Dernekler arası iş birliği ve ortak projeler geliştirilmesini önemsiyoruz”

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iyi dileklerini sunan başta Başkan Erol Kılıkçıer olmak üzere tüm RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Dernek üyelerinin gençleştirilmesi konusunu BUSİAD’ın da önemsediğini dile getiren Türkay, son genel kurul sonrası oluşan yönetim kurulunda gençlere yer verdiklerini belirtti. RUMELİSİAD’ın Balkan coğrafyasındaki birbirinden değerli çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Türkay, dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Türkay, iki dernek arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi ve ortak projeler gerçekleştirilmesi konusunu son derece önemsediklerine değinerek, bu konuda BUSİAD’ın üzerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını kaydetti. Ziyaret programı, plaket takdimi ve günün anısına gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…