Home FOTO GALERİ MİNİKLER HAYAT İLE EĞLENDİ

MİNİKLER HAYAT İLE EĞLENDİ

- Guncellenme Tarihi: 28 Ocak 2018 14:18
3 min read
MİNİKLER HAYAT İLE EĞLENDİ için yorumlar kapalı
0

URSA – Hayat Hastanesi yönetimi,  sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Sırameşeler Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklar ile birlikte Funtolia oyun ve eğlence merkezinde bir araya geldi.

Sömestr tatili dolayısı ile minikler için oyun ve eğlencenin olduğu bir dizi aktiviteden oluşan eğlenceli bir gün organize eden Hayat Hastanesi yönetimi,  anlamlı bir etkinliğe imza atmış oldu. Oyun parkında gönüllerince eğlenen minikler,  hep birlikte oynadıkları oyunların ardından öğretmenleri ile birlikte yemek yediler.

Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Özkul, “Sömestr tatili dolayısıyla sosyal proje kapsamında çocuklarımızla neşeli ve eğlenceli güzel bir gün geçirdik, bu tür etkinlikleri sürekli yapmayı istiyoruz ve bundan sonrada toplumun her kesimi ile birlikte bu tür sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmeyi istiyoruz. Çocuklarımız bizler için değerli, bizde onların her zaman yanındayız”. açıklamasını yaptı. Çocuklarla bir arada olmanın ve yüzlerindeki sevincin çok büyük bir anlam taşıdığını belirten Hayat Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez ” çocuklarımızla güzel bir gün geçirerek onların günlük yaşantılarına bir nebze olsun farklılık katmaya çalıştık. Birlikte çeşitli etkinlik ve oyunlarla geçirdiğimiz zaman içinde gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. Hayat Hastanesi olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında daha birçok etkinlikle yer almaya devam edeceğiz.”şeklinde konuştu. Çocuklarla beraber güzel ve eğlenceli bir gün geçirdikleri ve bu güzel organizasyon için kurum yetkilileri de hastane yönetimine teşekkürlerini iletti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…