Home FOTO GALERİ İMSİAD’DAN YILDIRIM BELEDİYESİ ZİYARETİ

İMSİAD’DAN YILDIRIM BELEDİYESİ ZİYARETİ

- Guncellenme Tarihi: 28 Ocak 2018 14:14
3 min read
İMSİAD’DAN YILDIRIM BELEDİYESİ ZİYARETİ için yorumlar kapalı
0

MUSTAFA ANDIÇ: YILDIRIM BELEDİYESİ’NİN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ HEYECAN VERİCİ

BURSA– İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Mustafa Andıç Başkanlığında Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde gerçekleşen ziyarete yeni göreve gelen İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç’a beraberindeki Yönetim Kurulu eşlik etti.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Başkanlık görevine yeni gelen İMSİAD Başkan Mustafa Andıç’a görevinde başarılar diledi ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, kentsel dönüşüm konusunda büyük bir gayret göstererek birçok proje geliştiren Yıldırım Belediyesi’nin projelerinin heyecan verici olduğunu söyledi. Başkan Andıç konuşmasına şöyle devam etti, “Kentsel dönüşüm projelerini Bursa’yı inşa eden birbirinden kıymetli İMSİAD Üyesi müteahhitlerin geniş katılım sağlayacakları ortamlarda konuşarak fikir teatisinde bulunmamız çok hayırlı olacaktır. Bu sayede süreç ilerlerken pozitif anlamdaki etkileşimin ortaya güzel sonuçlar çıkaracağına inanıyoruz”. Şeklinde açıkladı.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve yönetimi ile beraber kentsel dönüşüm projelerini kapsayan bir toplantı düzenlemek üzere mutabakata vardı.

Gerçekleştirilen ziyaret sonunda İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç , Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye flama takdim etti

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bayram Tatilinde Hava Yolunda Rekor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bayram tatilini kapsayan 5-14 Nisan tarih…