Home FOTO GALERİ BALKANTÜRKSİAD ÜYELERİ SOFYA BULTİŞAD FUARI’NDA…

BALKANTÜRKSİAD ÜYELERİ SOFYA BULTİŞAD FUARI’NDA…

- Guncellenme Tarihi: 28 Ocak 2018 14:04
4 min read
BALKANTÜRKSİAD ÜYELERİ SOFYA BULTİŞAD FUARI’NDA… için yorumlar kapalı
0

BALKANTÜRKSİAD, BULGARİSTAN TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR…

BURSA – Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) iş gezileri olarak sürdürdüğü yurt dışı ziyaretleri kapsamında Bulgaristan BULTİŞAD Fuarı’nda katılımcı ve ziyaretçi olarak yer aldı.

Geçtiğimiz aylarda yine Bulgaristan’ın başkenti Sofya’ya geniş katılımlı bir iş gezisi düzenleyen BALKANTÜRKSİAD, verimli geçen bu ziyaretin ardından temaslarını hızlandırdı. Bu ziyarette yapılan iş birlikleri neticesinde BALKANTÜRKSİAD üyelerine, Sofya’da Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası ile T.C. Sofya Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği ev sahipliğinde düzenlenen BULTİŞAD Fuarı için ücretsiz stant imkânı tanınmıştı. Bu fırsattan faydalanmak isteyen BALKANTÜRKSİAD üyeleri, BULTİŞAD Fuarına hem katılımcı hem de ziyaretçi olarak katılmak için Bulgaristan’a çıkarma yaptı.

Fuarda stant açan BALKANTÜRKSİAD üyeleri,  fuar boyunca yaptıkları işi ve firmalarını tanıtma imkânı buldu. Ayrıca yapılan B2B görüşmeler ile üyeler, Bulgaristan’da faaliyet gösteren kendi sektörlerindeki firma temsilcileri ile tanıştılar.

“ÇALIŞMALARIMIZIN MEYVESİNİ ALDIK”

Etkinlikle ilgili konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, şunları söyledi: “Her platformda Balkanlar ile olan ticari iş birliğini geliştirmek için çalıştığımızı söylüyoruz. Çünkü ticari iş birlikler gelişirse siyasi, kültürel iş birlikler de gelişir. Bu organizasyon da bunun en somut örneği. Aralık ayında yaptığımız Bulgaristan ziyaretinde önemli görüşmeler gerçekleştirmiştik. Bunun meyvesini aldık ve Sofya’da gerçekleşen BULTİŞAD Fuarı’na ziyaretçi ve katılımcı olarak davet edildik. Üyelerimiz fuar boyunca firmalarını ve ürünlerini tanıttı. Bizler de kendileriyle burada yer aldık ve desteklerimizi ilettik. Üyelerimizle yaptığımız konuşmalarda çok memnun kaldıklarını öğrendik. Bu da bizleri çok mutlu etti. Bu verimli etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta T.C. Sofya Büyükelçisi Sayın Hasan Ulusoy’a, Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tsvetan Simeonov’a, BALKANTÜRKSİAD Üyemiz aynı zamanda BULTİŞAD Başkanı Sayın Fikret İnce’ye ve T.C. Sofya Başmüşaviri Sayın Emrah Sazak’a teşekkürlerimizi sunarız.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Bayramı Bursa’da ve Tüm Yurtta Coşku ile Kutlandı

Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluşunun 104. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk…