Home FOTO GALERİ Duster Safari’den Uludağ gezisi

Duster Safari’den Uludağ gezisi

- Guncellenme Tarihi: 24 Ocak 2018 20:07
2 min read
Duster Safari’den Uludağ gezisi için yorumlar kapalı
0

Duster Safari Türkiye  Grup Çanakkale ve Duster  Saferi türkiye Grubu üyeleri hafta sonu Uludağ Kirazlı Yayla’sında buluştu. Buluşmaya 55 Duster ve 150 Duster sever katıldı. Gün boyunca çeşitli etkinlik ve oyunlar düzenleyen grup güzel bir hafta sonu geçirdi.

Duster Safari Türkiye Başkanı mustafa çelik, Duster Grup Çanakkale ve Duster Safari TÜRKİYE Grubu olarak çok güzel bir dostluk kurduklarının altını çizerek, “Umarız ki her zaman böyle gider. Daha önce Çanakkale’de yapmış olduğumuz etkinliğin iadeyi ziyaretini gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Duster Safari Türkiye Başkanı Mustafa Çelik ise “Değerli arkadaşlar, Resül Başkan vasıtasıyla aramızda olduğunuz için çok mutluyuz. Biz sizleri Çanakkale’de atalarımızın yanında tanıdık. Eşleriniz ve çocuklarınız ile geldiğiniz için tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu beraberliğimiz devam edecek. Biz geleceğiz, siz geleceksiniz. Üyelerimiz her gün artıyor. Bizim yaptığımız etkinlikler herkesin hoşuna gidiyor. Ailemiz giderek büyüyecek inşallah. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” şeklinde konuştu.

Duster Safari Türkiye Bursa yönetimi adına konuşan Emre Bulut ise gelen herkese teşekkürlerine ileterek, “Umarız ki herkes güzel bir gün geçirmiştir, sizlere anılarınızda

anlatabileceğiniz bir gün yaşatabildiysek ne mutlu bize. Başka etkinliklerle buluşmak dileğiyle sağlıklı kalın, hoşçakalın.” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …