Home FOTO GALERİ VM ESTETİK MERKEZİ YENİLENEN YÜZÜYLE VM MEDICAL PARK BURSA HASTANESİ’NDE HİZMETE GİRDİ

VM ESTETİK MERKEZİ YENİLENEN YÜZÜYLE VM MEDICAL PARK BURSA HASTANESİ’NDE HİZMETE GİRDİ

- Guncellenme Tarihi: 22 Ocak 2018 02:14
7 min read
VM ESTETİK MERKEZİ YENİLENEN YÜZÜYLE VM MEDICAL PARK BURSA HASTANESİ’NDE HİZMETE GİRDİ için yorumlar kapalı
0

‘Sağlığa Değer Katan Hizmet’ sloganıyla tüm Bursa ve Güney Marmara bölgesine sağlık hizmeti sunan VM Medical Park Bursa Hastanesi, onuncu yılında yenilenen VM Estetik Merkezi’ni gerçekleştirdiği bir organizasyonla hizmete açtı.

VM Medical Park Bursa Hastanesi bünyesinde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op.Dr.Derya Bingöl ve Op.Dr.Polat Biçici yönetiminde hizmet veren VM Estetik Merkezi; ameliyatsız lazer yöntemleri, modern cilt bakımları, altın iğneleme yöntemi, fonksiyonel lazer, cilt gençleştirme, leke tedavisi, diş estetiği, saç tedavisi, akne tedavileri, boyun germe-sıkılaştırma, gözenek tedavisi ve dolgu uygulamaları ile daha birçok hizmeti bünyesinde barındırıyor.

Hizmete girdiği günden bu yana VM Medical Park Hastanesi bünyesinde bulunan VM Estetik’in yenilenme sonrası kazandığı özelliklerin; ileri düzeyde teknolojik alet ve yöntemlerle geliştirilmesi, hastane bünyesinde bulunan üç dermatoloji uzmanı ile koordineli çalışması, alanında tecrübeli iki uzman estetiysen ile bireysel değil klinik anlayışı ile hareket ederek multidisipliner bir çalışma sistemini benimsemiş olması şeklinde açıklandı.

Açılış organizasyonunda konuşan VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan günümüzde kadın ve erkeğin dış güzelliğine daha dikkat eder hale gelmesi ve gelişen tıbbi teknolojisi sayesinde estetik sektörüne ilginin arttığını belirtti. VM Estetik Merkezinin tam donanımlı bir hastane bünyesinde bulunmasının sağladığı avantajlardan bahseden Arslan, özellikle son zamanlarda sayısı artan ve basına yansıyan estetik uygulama mağduriyetlerine karşı uyarılarda bulunarak, tüm estetik çözümlerinin uygun şartlar altında ve uzmanı tarafından yapılması gerektiğini hatırlattı.

Fotoğraflar:

VMEstetik 1: (Soldan Sağa) Prof. Dr. Sadık Kılıç Turgay (Medikal Direktör), Esra Molla (Genel Müdür Yardımcısı), Metin Arslan (Genel Müdür), Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. Derya Bingöl, Op. Dr. Polat Biçici, Arife Açıkel (Genel Müdür Yardımcısı)

VMEstetik2: VM Estetik Merkezinin açılış kurdelesini TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir kesti.

VMEstetik4: Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. Derya Bingöl, Op. Dr. Polat Biçici

VMEstetik6: VM Medikal Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan konuklarını Estetik Merkezi hakkında bilgilendirdi.

VMEstetik7: Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. Derya Bingöl

VMEstetik9: Op. Dr. Polat Biçici

 

VM Medical Park Hastanesi hakkında;

55 bin metrekare içerisinde; 270 yatak kapasitesi, 10 ameliyathane ve 83 yoğun bakım yatağı bulunmaktadır. Acil durum transferleri için helikopter pisti de bulunan Özel VM Medical Park Bursa Hastanesi akıllı bina sistemi ile her türlü soruna anında doğru müdahaleyi yapabilmektedir.

Tecrübeli hekim kadrosu, multidisipliner tedavi yaklaşımı, güçlü teknolojik ve medikal altyapısıyla, gerek tedavi yaklaşımları, gerek misafir hizmetleri, tüm süreçleri titizlikle yürütülen hasta bakım anlayışı ile Güney Marmara’nın donanımlı sağlık üssü VM MedicalPark Bursa Hastanesi’nde tüm branşlarda 3.basamak düzeyde  ileri teknoloji, tanı tedavi hizmetleri sunulmakta ve sağlıkta kusursuz otelcilik hizmeti ile hasta ve ziyaretçilerinin konforu ön planda tutulmaktadır.

 

Liv Konsept anlayışı;

VM Medical Park Hastanesi’nin bir diğer önemli özelliği de adını “Leading International Vision” (Sağlıkta Uluslararası Vizyon) prensibinin baş harflerinden alan;  ileri tanı ve tedavi yöntemlerini dünya ile eş zamanlı kullanan LIV Hospital’ın uluslararası standartlardaki hizmet anlayışını sunmaktadır.  Hastanede “LIV Concept” adıyla verilen bu hizmet, sağlıkta üst düzey kişiselleştirilmiş bir anlayışa hayat vermektedir. Bu özellikleri Özel VM MedicalPark Bursa Hastanesi’ni Bursa’nın ve Güney Marmara’nın kaliteli hizmet beklentisine uygun sağlık bir merkezi yapmaktadır.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can’

Yıldırım Belediyesi, ‘Dönüşüme Cam Doğaya Can Projesi’ kapsamında, 7 ayda 90 ton atık cam …