Home GÜNCEL 439 oy ile Erdal Çelebi yeniden başkan seçildi

439 oy ile Erdal Çelebi yeniden başkan seçildi

- Guncellenme Tarihi: 15 Ocak 2018 17:01
2 min read
439 oy ile Erdal Çelebi yeniden başkan seçildi için yorumlar kapalı
0

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, 13 Ocak Cumartesi günü gerçekleşen Genel Kurul’da 439 oy alarak yeniden güven tazeledi. Oda Başkanlığı süresince bir çok önemli projeye imza atan Çelebi, Genel Kurul’da yaptığı konuşmasında “Konuştuklarımızla değil yaptıklarımızla buradayız” dedi.

3 Ocak 2014’te başkanlığa seçilen Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, 13 Ocak Cumartesi günü gerçekleşen Genel Kurul’da diğer adayları büyük bir farkla geçerek yeniden güven tazeledi. Halil İbrahim Oral, Musa Yılmaz ve Erdal Çelebi’nin aday olduğu Genel Kurul’da 661 oy kullanıldı. Çelebi 439 oy alarak rakiplerini geride bıraktı.

Oylama öncesi konuşma yapan Çelebi, “Buraya gelen, bu kongrede bulunan herkese öncelikle teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik çatısı altında her daim bir arada olduk.  Buraya şov yapmaya değil, hak ettiğimiz desteği görmeye geldik. 30 yıldır bu mesleğin akademisini bitirdik. Konuştuklarımızla değil yaptıklarımızla buradayız. Her sözümüzün, her yaptığımızın arkasındayız. Bu duruşumla sizlerin önüne çıktım.” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 1 Mayıs’ta Ulaşım Ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi am…