Home EKONOMİ KARACABEY EKONOMİSİNİN GÜCÜ BİR KEZ DAHA TESCİLLENDİ…

KARACABEY EKONOMİSİNİN GÜCÜ BİR KEZ DAHA TESCİLLENDİ…

- Guncellenme Tarihi: 27 Kasım 2017 13:00
3 min read
KARACABEY EKONOMİSİNİN GÜCÜ BİR KEZ DAHA TESCİLLENDİ… için yorumlar kapalı
0

KARACABEY TSO BAŞKANI GÜNCÜ: SÜTAŞ VE MATLI İLE GURUR DUYUYORUZ…

 

BURSA – Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından Gelir ve Kurumlar Vergisi rekortmenlerinin açıklanmasının ardından bir değerlendirme yapan Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, “Karacabey ekonomisinin gücü bir kez daha tescillendi. Bursa vergi rekortmenleri listesinde hem Kurumlar vergisi birinciliği hem de Gelir Vergisi birinciliği Karacabey’imizin iki güzide firması arasında paylaşıldı. İlçemizin gücünü bir kez daha tescil eden şampiyonlarımızla gurur duyuyoruz” dedi.

Karacabey’in gıda, tarım ve hayvancılığın yanı sıra sanayi potansiyeli ile de bütün üretim faaliyetlerinin bir arada yapılabildiği önemli bir merkez olduğuna dikkat çeken KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Güncü, “Karacabey’in verimli arazilerinde dört mevsim tarım yapılabilmektedir. Bu imkanlar bölgemiz ve Bursa için önemli bir nimettir. Bizler bir taraftan tarım arazilerimize sahip çıkarken diğer taraftan da kontrollü bir şekilde sanayimizi geliştiriyoruz. Firmalarımız da her geçen gün başarılarına yenilerini eklemektedir. Bununla da kıvanç duyuyoruz” şeklinde konuştu.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bu yılki Bursa Vergi Rekortmenleri listesinde 5.293.269,31 TL. Tahakkuk ile Sayın Muharrem Yılmaz (Sütaş) 1.sırada Gelir vergisi rekortmeni ve 22.752.688,55TL Tahakkuk ile Matlı Yem A.Ş. 1.sırada Kurumlar vergisi şampiyonu olmuştur. Karacabey’in gururu olan Odamız Üyesi Sütaş ve  Matlı ailesinin başarılarının devamını diliyoruz. Aynı zamanda Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu arasında üst sıralarda bulunan firmalarımız, yaptıkları yatırım ve ihracatla ilçemizin ve ülkemizin adını dünyaya duyurmaktadır. Bu güzide firmalarımızın başarıları Karacabey ekonomisine güç katmaktadır. Bütün vergi rekortmenlerimizi gönülden kutluyorum.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …