Home FOTO GALERİ Çağdaş Mühendisler Önseçimi Sonuçlandı

Çağdaş Mühendisler Önseçimi Sonuçlandı

- Guncellenme Tarihi: 27 Kasım 2017 13:06
3 min read
Çağdaş Mühendisler Önseçimi Sonuçlandı için yorumlar kapalı
0

Çağdaş Mühendislerden Demokrasi Şöleni

“Birlikte Üretmeye, Birlikte Yönetmeye Devam”

BURSA- TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi’nin 13 -14 Ocak 2018 günlerinde yapılacak Olağan Genel Kurulu yaklaşırken, Çağdaş Mühendisler Grubu’nun adayları önseçimle belirlendi.

Yoğun katılımın olduğu, Çağdaş Mühendisler’in önseçimi Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Yerleşkesi’nde yapıldı.

Çağdaş Mühendisler önseçimi sonuçlarına göre 14 Ocak 2018’de yapılacak MMO Bursa Şube seçimlerinde, Çağdaş Mühendisler aday listesi Fikri Düşünceli başkan adaylığında şu isimlerden oluştu.

Asıl Adaylar: Fikri Düşünceli, Feridun Tetik, Ahmet İhsan Taşkınsel, Devrim Tutku Ateş, Yasemin Yeşil, Ercan Mastar, Ali Bülent Setbaş

Yedek Adaylar: Alpaslan Gürbüzer, Nuray Yılmaz, Filiz Engin Çelikoğlu Tambova, Esengül Basut, Umut Kahraman, Metin Saribal, Aslı Kök Özten

“Ülkemizin aydınlık geleceği için, siyasi iktidarın baskı ve tehditlerine karşı daha güçlü bir MMO, daha güçlü bir TMMOB için 16. Dönem Şube Yönetim Kurulu adaylarımızı yine önseçimle belirledik” diyen MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart, Çağdaş Mühendisler önseçiminin bir demokrasi şölenine dönüştüğünü ifade etti.

“Birlikte üretme, birlikte karar alma ve birlikte yönetim anlayışımız ile ülkemize, kentimize, mesleğimize ve haklarımıza sahip çıkmak için çalışıyoruz” diyen Mart, Çağdaş Mühendisler Meclisi Divan Kuruluna, önseçime katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…