Home FOTO GALERİ Halk Günü uygulaması başladı

Halk Günü uygulaması başladı

- Guncellenme Tarihi: 20 Kasım 2017 13:28
3 min read
Halk Günü uygulaması başladı için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediyesi, katılımcı bir yönetim anlayışıyla düzenleme kararı aldığı ‘Halk Günü Toplantıları’nın ilkini Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.

Vatandaşlarla daha kaliteli zaman geçirmek, halkın görüş ve önerilerini dinlemek, sorunlara çözüm bulmak ve hizmetlerin daha sağlıklı gerçekleştirilmesi amacıyla yürütülen yeni uygulama, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Enver Erdoğan ve Mustafa Eren ile birlikte birim müdürlerinin katıldığı toplantıyla başladı.

‘Şimdi Söz Sizde’ sloganıyla başlayan halk buluşmalarının ilkine Mustafakemalpaşalılar yoğun ilgi gösterirken, toplantıya katılan vatandaşlar beklentilerini doğrudan Başkan Sadi Kurtulan’a iletme imkânı buldu.

 

Perşembe günleri randevusuz görüşme

 

Alt yapı, imar ve çevre konusundaki istek ve soruları tek tek cevaplayan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, su ve ulaşım ücretlerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yakın bir zamanda indirime gidilmesi konusunda planlamalar yapıldığı müjdesini verdi. Altyapı ihtiyacının Mustafakemalpaşa’nın önceliği olduğunu kaydeden Başkan Sadi Kurtulan, atık su arıtma tesisinin yapımında sona yaklaşıldığını dile getirerek; “Halkımızın çözümü kısa vadeli isteklerini hemen yerine getireceğiz. Zaman gerektiren konularda da iş takibini yapacağız” dedi.

Toplantıda, vatandaşın taleplerinin takibi ve işin sonuçlandırılması için hazırlanan formlar, Başkan Sadi Kurtulan’ın talimat ve yönlendirmesiyle ilgili birimlere aktarıldı.

Her türlü konu hakkındaki istek ve önerileri dikkate alan ilgili müdürlükler, gelen talepler doğrultusunda mümkün olan en kısa zamanda gereken inceleme ve çalışmayı yaparak, sorunlara çözüm üretecek.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Halk günü Toplantıları, randevu almaksızın her Perşembe günü 14-16 saatleri arasında Meclis Salonu’nda tüm vatandaşlara açık olarak gerçekleştirilecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …