Home EĞİTİM ÖZEL OSMANGAZİ OKULLARI’NDAN YENİ BİR PROJE…

ÖZEL OSMANGAZİ OKULLARI’NDAN YENİ BİR PROJE…

- Guncellenme Tarihi: 14 Kasım 2017 13:47
3 min read
ÖZEL OSMANGAZİ OKULLARI’NDAN YENİ BİR PROJE… için yorumlar kapalı
0

ÖZEL OSMANGAZİ OKULLARI’NDA ZAMAN DURUYOR, KİTAP KONUŞUYOR…

BURSA – Özel Osmangazi Okullarıkitap okumanın önemine dikkat çeken projeler üretmeye devam ediyor. Okul tarafından son olarak “Zaman Dursun Kitap Konuşsun” projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında, öğrencilerden okul çalışanlarına varıncaya kadar herkes, belirlenen süre boyunca kitapların büyülü dünyasında yolculuğa çıkıyor.

Çağın ihtiyaç duyduğu nitelikli insan modelini yetiştirebilmek adına çeşitli projelere imza atan ve “Beni Okur Musun?” projesiyle 6. Yeni Nesil Eğitim Konferansı’nda “iyi örnekler” arasında gösterilen Özel Osmangazi Okulları tarafından, bu sefer de “Zaman Dursun Kitap Konuşsun” projesi hayata geçirildi.

Kitap okumaya yönelik farkındalığın artırılmasının amaçlandığı proje kapsamında her gün yapılan anonsla öğrenciler, öğretmenler, yöneticiler ve okul çalışanları, belirlenen süre boyunca ilgilendikleri tüm işleri bir kenara bırakıp, adeta zamanı durduruyor ve kitapların büyülü dünyasında yolcuğa çıkıyor.

Kitapların büyülü dünyasında yapılan yolculuk sırasında oluşan sessizliğe dikkat çeken Özel Osmangazi Okulları Müdürü Ömür Çolpan, projenin tüm yıl boyunca devam edeceğini söyledi. Çolpan, “Kitap okumak önemli bir meseledir. Bu konuda tüm öğrencilerini kitap dostu olarak yetiştirmek için çeşitli etkinlikler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Özetle çağımızın ihtiyaç duyduğu nitelikli insan modelini, milli ve manevi değerleri gözeterek yetiştirebilmenin gayreti içinde bir eğitim anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz. Bu projemizle de oldukça iddialıyız” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Erasmuslu Öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’nde

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında Bul…