Home FOTO GALERİ İZNİKLİ ZEYNEP NİNE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLACAK

İZNİKLİ ZEYNEP NİNE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLACAK

- Guncellenme Tarihi: 14 Kasım 2017 16:57
3 min read
İZNİKLİ ZEYNEP NİNE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLACAK için yorumlar kapalı
0

İznik’in Boyalıca Mahallesi’nde ikamet eden 82 yaşında ki Zeynep Tuna Cumhurbaşkanlığı tarafından Ankara’ya davet edildi. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın tarafından kendisine iletilen bu bilgiyi duyan Zeynep Tuna sevinç gözyaşlarına hâkim olamadı.

İznik’e bağlı Boyalıca Mahallesi’nde tek başına ikamet eden Zeynep Tuna’yı (82) İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ziyaret etti. Zeynep Tuna (82) Başkan Sargın’ın kendisine verdiği Cumhurbaşkanlığı tarafından davet edilme haberi karşısında sevinç göz yaşlarını tutamadı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz aylarda yaşlılar haftası ile ilgili çekilen klipte rol alan ve beğeni toplayan İznikli Zeynep Tuna ve Halil Alp (75) Cumhurbaşkanlığı tarafından Külliye’ye davet edildiler.
Zeynep Tuna açıklamasında “Sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun, başımızdan eksik etmesin. Bizim halimizi hatırımızı soruyorsunuz. Beyim öldü.Allah rahmet eylesin.Yaşlı olmasına rağmen Sayın Cumhurbaşkanımızın her mitingine, yakın yerlerde ki mitinglerine işini gücünü bıraktı gitti.Her zaman Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’a dua ederdi.Görüşmeye ömrü yetmedi.Bizlere nasip oldu.Belediye Başkanımız Osman Sargın’ın bu güzel haberiyle çok sevindim.Onu göreceğim günü iple çekiyorum.Cumhurbaşkanımız milletinin duasıyla işlerini yapıyor.Biz çok zor günler zamanlar geçirdik.Onun kıymetini bilmemiz lazım.Allah ondan da sizlerden de razı olsun” dedi.

Öte yandan yine Boyalıca Mahallesi’nden 75 yaşında ki Halil Alp’te yine Cumhurbaşkanlığı tarafından Ankara’ya davet edilenler arasında.
Halil Alp de (75) İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ile görüşmesinde çok mutlu olduğunu, kendileri için adeta bir hayalin gerçekleştiğini belirtti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…