Home FOTO GALERİ SONBAHAR TEMİZLİĞİ HER YERDE

SONBAHAR TEMİZLİĞİ HER YERDE

- Guncellenme Tarihi: 8 Kasım 2017 14:59
2 min read
SONBAHAR TEMİZLİĞİ HER YERDE için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kış aylarının yaklaşması sebebiyle İlçe genelinde başlatılan geniş çaplı temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Başta atıl durumda bulunan arsalar olmak üzere, ilçe giriş ve çıkışları, cadde, mahalle, sokak, camii ve okullar ekipler tarafından büyük bir titizlikle temizlenerek kış aylarına hazırlanıyor.

Refüjlerde de temizlik ve düzenleme çalışmaları yapan Belediye ekipleri, mıntıka temizliği yapılan bölgeleri daha sonra motorlu tırpanlar ile yabancı otlardan arındırıyor. Boş arsa ve araziler greyderler ile düzlenerek görüntü kirliliğinin önüne geçiliyor.

İlçe genelindeki kapsamlı ve detaylı sonbahar temizliği çalışmalarının belirli periyotlar çerçevesinde tüm mahalle ve sokaklarda devam edeceğini ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “İlçenin sağlık ve estetiğini doğrudan ilgilendiren temizlik konusunda gereken hassasiyetin gösteriyoruz, Daha temiz bir Gemlik için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” diye konuştu

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…