Home FOTO GALERİ HOMEOPATİ BURSA’DA HETADER İÇİN KONUŞULDU

HOMEOPATİ BURSA’DA HETADER İÇİN KONUŞULDU

- Guncellenme Tarihi: 8 Kasım 2017 14:54
2 min read
HOMEOPATİ BURSA’DA HETADER İÇİN KONUŞULDU için yorumlar kapalı
0

BURSA – Geleneksel ve tamamlayıcı tıp dallarından biri olan ve dünyada fitoterapiden sonra en sık uygulanan, vücudun kendini bütünü ve doğal yöntemlerle iyileştirmesine yardım eden ‘Homeopati’, Bursa’da ele alındı.

Homeopati ve Fitoterapi Uzm. Ecz. Fatma Bilgili Henden tarafından Sheraton Bursa Otel’de gerçekleştirilen seminere çok sayıda davetli katıldı. Homeopati seminerde; ‘Hastalıklarda Homeopati nedir? Nasıl tedavi ediyor? Doğru kullanım nasıldır? Hangi ilaçlar kullanılır? Hemeopatik ilaçlar nelerdir? Bitkilerde ve hayvanlarda kullanımı nasıldır?’ soruları ışığında tartışıldı. Ayrıca seminerden elde edilen gelir de Hemofili ve Talasemi Derneği (HETADER) yararına aktarıldı.

Sempozyum ve farkındalık geceleriyle Hemofili ve Talasemi hastalığına dikkat çeken HETADER Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı, Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı Dr. Elif Güler Kazancı, bu hastalıkların yanı sıra tamamlayıcı tıp ile ilgili farkındalık seminerlerinin de devam edeceğini belirtti.

Yeni atandığı Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevinde de güzel çalışmalar gerçekleştirme arzusunda olacağını belirten Kazancı, HETADER çalışmalarının da aynı doğrultuda süreceğini ifade etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…