Home FOTO GALERİ Osmangazi’de Çalgılı Türkülü Temizlik

Osmangazi’de Çalgılı Türkülü Temizlik

- Guncellenme Tarihi: 8 Kasım 2017 13:13
5 min read
Osmangazi’de Çalgılı Türkülü Temizlik için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, her sabah alışılagelmişin dışında bir şekilde güne başlıyor. Mesaiye başlamadan önce her sabah bir noktada toplanan ekipler, yanında getirdikleri enstrümanları çalıp türküler söyledikten sonra işe başlamak için görev yerlerine dağılıyor.

 

İşini severek ve eğlenerek yapan kişilere en güzel örneği Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler teşkil ediyor. İlçenin farklı noktalarında görev yapan temizlik ekipleri her sabah işe başlamadan önce bir araya geliyor. Ekipten enstrüman çalmayı bilen kişiler yanında getirdikleri davul, keman, darbuka ve keman gibi müzik aletlerini çalarken, diğer kişiler ise söylediği şarkılar ve türküler ile onlara eşlik ediyor. Her sabah mesai saatinden yarım saat önce bu şekilde eğlenen Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, daha sonra görev yerlerine giderek işini en güzel şekilde yapıyor.

 

“OSMANGAZİ’NİN KARNESİNDE EKSİ YOK”

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, her sabah enstrüman çalarak güne başlayan ve işini severek yapan Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile kahvaltıda bir araya geldi. Belediyelerin asli görevlerinin başında temizlik geldiğini belirten Başkan Dündar, “Temizlik İşleri ekibimiz özverili bir şekilde çalışarak ilçemizdeki cadde ve sokakları tertemiz hale getiriyor. İnsanların evlerinden dışarıya çıktıklarında ilk dikkatini çeken şey sokakta çöp olup olmadığı oluyor. Eğer çevrede bir çöp varsa bu bizim belediyemizin karnesine eksi olarak yazılıyor. Çok şükür Osmangazi Belediyesi’nin karnesinde eksi yok. Biz bunu her zaman övünerek anlatıyoruz

ki Osmangazi Belediyesi temizlik noktasında Türkiye’de önde gelen bir belediye. Bu da işini severek yapan sizlerin emeği, sizlerin başarısıdır” dedi.

 

“TEMİZLİKTE ÖNCÜ BELEDİYEYİZ”

 

Başkan Dündar, “Şehrimize bir yabancı geldiği zaman ilk göze çarpan şey şehrin temiz olup olmadığı oluyor. Şehre birçok eser yapmış olabilirsiniz ancak dışarıda çöpler varsa yaptığınız yatırımların hiçbir önemi kalmıyor. Bu ülke çok şeyler yaşadı. İstanbul’da çöp dağlarından artık millet sokaklara çıkamaz oldu. Şuan ülkemizde huzur var, düzen var ve her şey yerli yerinde gidiyor. Bizler işimizi düzgün yapıyoruz. Yaşadığımız şehir, tarihi ve manevi açıdan çok önem taşıyor. Tarih şehri, evliyalar şehri, Osmanlı’yı kuran şehir. Bu önemli şehrin temiz olmasını sağlamak da bizim görevimiz.  Bu işi de en güzel şekilde yerine getirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah size güç, kuvvet versin” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …