Home FOTO GALERİ Osmangazi Tiyatro Festivali’ne Jüri Özel Ödülü

Osmangazi Tiyatro Festivali’ne Jüri Özel Ödülü

- Guncellenme Tarihi: 8 Kasım 2017 13:22
3 min read
Osmangazi Tiyatro Festivali’ne Jüri Özel Ödülü için yorumlar kapalı
0

Meslek Tiyatrolarına Özel Ödül

Tiyatro Festivali Özel Ödülle Taçlandı

 

Osmangazi Belediyesi’nin tiyatronun yaygınlaşmasına ve meslek tiyatrolarının şehirle buluşmasına imkan sağlamak amacıyla bu yıl ilkini düzenlediği ‘Meslek Tiyatroları Festivali’, Türk tiyatrosunun en prestijli ödüllerinden Direklerarası Seyircileri Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın, Türkiye’de ilk olan ve işten sonra tiyatro yapanları teşvik eden festivale katkı ve desteğinden dolayı ödüllendirildiği 17. Direklerarası Seyirci Ödülleri Töreni, Eskişehir Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tiyatro dünyasının önemli isimlerini buluşturan törende Başkan Dündar adına ödülü alan Osmangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kenan Kır, sanata desteklerinin artarak süreceğini söyledi. Kır, “Emeklerimizin takdir edilmesi gurur verici. Festivali önümüzdeki yıldan itibaren ulusal çapta ve ödüllü yapmayı, böylece daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz. Bu konuda en büyük desteği de, Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’dan alıyoruz. Bize bu imkanı sağladığı için başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu yıl Akpınar Kültür Merkezi’nde 9-15 Mayıs tarihleri arasında ilk kez gerçekleştirilen festival süresince sanatseverler, Osmangazi Belediyesi Tiyatro Okulu, Bursa Tabip Odası, Bursa Barosu, Bursa Bosch, İstanbul Bosch, Yazaki Gemlik ve

UEDAŞ tiyatro topluluklarının sahnelediği oyunları büyük bir beğeniyle izleme imkanı bulmuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…