Home FOTO GALERİ OSMEK ‘Çağrı Merkezi Elemanı’ Kursuna Yoğun İlgi

OSMEK ‘Çağrı Merkezi Elemanı’ Kursuna Yoğun İlgi

- Guncellenme Tarihi: 7 Kasım 2017 15:44
3 min read
OSMEK ‘Çağrı Merkezi Elemanı’ Kursuna Yoğun İlgi için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi Meslek Edinme Kursu (OSMEK)’te donanımlı elemanlar yetiştirmek ve istihdama katkı sağlamak amacıyla açılan ‘Çağrı Merkezi Elemanı’ kursu büyük ilgi görüyor.

Soğanlı Kültür Merkezi’nde açılan kurs, hafta içi her gün 6 saat eğitim sürecini kapsarken, toplamda 544 saat olacak. OSMEK bünyesinde ilk kez bu sene ‘Çağrı Merkezi Elemanı’ kursu açıldığını ifade eden Kurs Eğitmeni Asiye Girgiç, “Teknoloji artık hayatımızın her alanında büyük bir yer kaplıyor. Hastaneden randevu almak için, bir firmadan ürün bilgisine ulaşmak için aradığımızda karşımıza ilk olarak çağrı merkezi elemanları çıkıyor. Oldukça yaygınlaşan bu meslek için firmalar artık donanımlı elemanlar istihdam etmek istiyor” dedi. Girgiç, kursa ilginin büyük olduğunu belirterek, “Günümüzde her şey çağrı merkezleriyle yürüyor. Bankalar, hastaneler gibi. Bu yüzden bu kursu açmaya karar verdik. Firmalardan da yoğun talep vardı. Çağrı merkezi, firmaların ilk giriş kapısı. Kurumsal olmanın ilk adımı. Çağrı merkezi kurumsal firmalarda artık bir departman oldu. Çünkü telefondaki ses ve ilgi insanlara güven veriyor” diye konuştu.

Kurs, 20 Modülden Oluşuyor

Çağrı merkezi elemanı kursu 20 modülden oluşuyor. Bunlar; telefonla iletişim, iletişim süreci ve türleri, beden dili, internet, müşteri istekleri, kitle iletişim, grup iletişim, araştırma teknikleri, bilgisayar kullanma, planlı ve etkili yazma, yazı biçimleme,

kelime işlemci, doküman hazırlama, iş planı, problem çözme, belge akışı, bilgisayarla iletişim, dosyalama sistemi, dosyalama hareketleri ve reklam ve tanıtım. Sertifikalarını alan kursiyerler, halkla ilişkiler ve tanıtım ajanslarında, şirketlerin halkla ilişkiler, kurumsal iletişim, tanıtım bölümlerinde, görsel ve işitsel medya kuruluşlarında, reklam ajanslarında, çağrı merkezlerinde, şirketlerin müşteri ilişkileri birimlerinde, organizasyon ve fuar şirketlerinde, turizm şirketlerinde vb. yerlerde çalışabilirler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…