Home FOTO GALERİ Özel NilVak Okulları’nda Cumhuriyet coşkusu

Özel NilVak Okulları’nda Cumhuriyet coşkusu

- Guncellenme Tarihi: 30 Ekim 2017 13:33
3 min read
Özel NilVak Okulları’nda Cumhuriyet coşkusu için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ile birlikte, Özel NilVak Okulları’nın Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılarak yaşanan coşkuya ortak oldu.

 

Özel NilVak Okulları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı muhteşem bir etkinlikle kutladı.

Kutlama programına birçok velinin yanı sıra Yönetim Kurulu Başkanı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile eşi Seden Bozbey de katıldı. Başkan Mustafa Bozbey ve eşi Seden Bozbey, oğulları Meriç’in de yer aldığı gösterileri ilgiyle izledi. Bozbey çifti, gösteri sonunda 10. Yıl Marşı’nı çocuklarla birlikte söyledi. Şiirler, şarkılarla Cumhuriyet coşkusunu yaşayan öğrenciler, NilVak Tarih ve Tiyatro Kulübü’nün ortak hazırladığı Cumhuriyet Oratoryosu ile izleyenleri büyüledi.

Etkinlikte konuşan  Başkan Mustafa Bozbey, çocuklar ve ailelerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının verdikleri mücadeleyle 94 yıl önce tarih yazdıklarını vurgulayan Bozbey, “Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları 94 yıl önce tüm dünyanın hasta adam dediği ülkeyi ayağa kaldırdı. Umutların tükendiği ortamda bedeller ödeyen birileri bugün bu ülkeyi bize emanet ettiler. O şartlarda Anadolu insanına güven veren ve o mücadele azmini insanlara aşılayan o insanlara borcumuz yok mu bizim? Kendimizi  bu anlamda sorgulamalıyız. Türkiye Cumhuriyeti işte bu çocuklarla ilelebet yaşayacak. Onların Atatürk’ü, Cumhuriyet değerlerini benimseyerek yetişmeleri geleceğimiz için çok önemli. Cumhuriyet, adalet, özgürlük, tam bağımsızlık demektir. Onun için Cumhuriyet’e sahip çıkmalıyız” dedi.

NilVak Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Erol Gürlek ve okul idarecileri de program sonunda Bozbey çiftine etkinliği katıldıkları için teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

NOSAB’dan Eşitlik Politikası

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tüm çalışanlarına adil ve eşit çalışma ortamını sa…