Home FOTO GALERİ MİMARLAR CUMHURİYET RESEPSİYONUNDA BİR ARAYA GELDİ…

MİMARLAR CUMHURİYET RESEPSİYONUNDA BİR ARAYA GELDİ…

- Guncellenme Tarihi: 30 Ekim 2017 13:46
2 min read
MİMARLAR CUMHURİYET RESEPSİYONUNDA BİR ARAYA GELDİ… için yorumlar kapalı
0

 MİMARLAR ‘CUMHURİYET’İ KUTLADI…

BURSA – Mimarlar Odası Bursa Şubesi her yıl olduğu gibi bu yıl da BAOB’da düzenlediği resepsiyonla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşku içerisinde kutladı.

Cumhuriyetin 94. yılı sebebiyle düzenlenen ‘Mimarlar Odası Bursa Cumhuriyet Resepsiyonu’na Mimarlar Odası Bursa Şubesi üyeleri, Akademik Oda üyeleri ve Atatürkçü Düşünce Derneği Bursa Şubesi üyeleri katıldı.

Gecede ayrıca Türkiye modern mimarlığının yüz yıllını çeşitli yönleriyle öne çıkmış karakteristik yapılar üzerinden ele alan ‘Türkiye Modern Mimarlığı 1908-2008’ isimli sergisi ve Cumhuriyet döneminin mimari eserlerini barındıran ‘Cumhuriyet Dönemi Mirası’ sergisi izlenime sunuldu.

“CUMHURİYET MİRASININ KORUNMASINA VE KENT SAVUNMASINA VURGU”

Bu özel gecede konuşan Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek, ‘Bizler her yıl olduğu gibi Cumhuriyet Bayramı’nı; kutlamayanlara, kutlayamayanlara ve kutlatmayanlara inat coşkuyla kutlamaya devam ediyoruz. Sadece Cumhuriyet Bayramında değil 23 Nisan’da da 19 Mayısta da bir arada olmaya ve özel etkinlikler düzenlemeye özen gösteriyoruz” dedi.

Şimşek, “Türkiye’de kentlerin eğitim ve sağlık alanında saldırı ortamında olduğu bu dönemde bizler özellikle Cumhuriyet mirasının korunması ve kent savunması anlamında çok ciddi çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…