Home FOTO GALERİ TÜMSİAD BURSA’DAN SİNERJİ TOPLANTISI…

TÜMSİAD BURSA’DAN SİNERJİ TOPLANTISI…

- Guncellenme Tarihi: 10 Ekim 2017 13:23
5 min read
TÜMSİAD BURSA’DAN SİNERJİ TOPLANTISI… için yorumlar kapalı
0

150 ÜYE, TİCARİ İŞBİRLİKLERİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ…

TÜMSİAD BURSA, SİNERJİ OLUŞTURUYOR…

BURSA – Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Bursa Şubesi, üyeler arasındaki ticari ve ikili ilişkilerin gelişimi amacıyla ‘Sinerji Toplantısı’ düzenledi.

2005 yılında yola çıkan ve şu an itibarıyla 52 ilde şubesi 30’dan fazla ülkede de temsilciliği bulunan ve 13 bini aşkın üye sayısıyla ülke ekonomisine katkı koyan TÜMSİAD’ın en önemli şubelerinden biri olan Bursa Şubesi, 500’e yaklaşan üye sayısıyla Bursa ve ülke ekonomisine önemli katkılar sunuyor.

Düzenlediği birbirinden farklı etkinliklerle üyelerine fayda sağlamayı sürdüren TÜMSİAD Bursa Şubesi’nin; üyelerinin birbiriyle tanışıp kaynaşmasını sağlamak, yeni ticari işbirlikleri oluşturmak, mevcut sorunlara öneriler ve talepler konusunda ortak akıl üretmek amacıyla düzenlediği ‘Sinerji Toplantısı’nda 150’ye yakın üye bir araya geldi.

AK Parti Bursa Eski Milletvekili Önder Matlı’nın da iştirak ettiği toplantıda konuşan TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkan Vekili Veys Faruk Balkanoğlu, “TÜMSİAD Bursa olarak, ekonominin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerimizle de üyelerimizle ve iş dünyasıyla bütünleşerek önemli sorumluluk içinde hedeflerimize yürümeye devam ediyoruz” dedi.

“BU BEREKETLİ YOLDA, BÜYÜK EMEK VE ÖZVERİYLE YÜRÜYORUZ”

Üretim ve sanayi şehri Bursa’da TÜMSİAD üyelerinin önemli bir gücü temsil ettiğini ifade eden Balkanoğlu şunları söyledi: “2006’da kurulmamıza rağmen Bursa’da önemli bir marka haline geldik. Ulusal ve uluslararası iş dünyasında iktisadi ve ticari alanda etkin, kamu ve özel sektör ilişkilerinde öncü bir STK olarak, ülkemizin ve Bursamızın marka değerine katkı sunmaya ve ekonomisine fayda sağlamaya gayret ediyoruz. 500’e yaklaşan üyemizle bu bereketli yolda, büyük emek ve özveriyle yürüyoruz.”

Balkanoğlu sözlerini şöyle noktaladı: “Üyelerimizin ihracat potansiyellerini arttırmak ve yeni pazarlara ulaşabilmesi adına yurtdışı TÜMSİAD şubelerimizle beraber alternatif pazar oluşturma ve piyasa analizleri yapma konusunda kapsamlı çalışmalar yapıyoruz. Üyelerimizin devlet teşviklerinden azami derecede faydalanması adına genel merkezimizle birlikte gereken bütün alanlarda çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. Dönem süresince özellikle şubesel hedef ve etkinliklerimizi arttırarak geliştirmeye devam edeceğiz. Üyelerimizi bir araya gelip tanıştırarak, onların taleplerini dinleyerek, onlara çözüm olanakları sağlayarak güçleneceğiz.”

 

“TÜMSİAD BURSA’YA TEŞEKKÜR”

Konuşmaların ardından farklı sektörlerde faaliyet gösteren 150’ye yakın katılımcı iş kartları ve broşürlerini birbirleriyle paylaştı. Aynı zamanda B2B görüşmelerde de bulunan iş adamları, ilerleyen dönemlerde birlikte çeşitli ticari projelere imza atacaklarının da sinyalini verdi. Etkinlikten oldukça memnun kaldıklarını belirten katılımcılar, TÜMSİAD Bursa Şubesi’ne teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…