Home FOTO GALERİ LİG BURSA’DA KUPA SAHİPLERİNİ BULDU

LİG BURSA’DA KUPA SAHİPLERİNİ BULDU

- Guncellenme Tarihi: 10 Ekim 2017 13:17
6 min read
LİG BURSA’DA KUPA SAHİPLERİNİ BULDU için yorumlar kapalı
0

LİG BURSA HALI SAHA LİGİ’NDE 3. SEZON SONA ERDİ

–       ALTIN KUPAYI BALKANGÜCÜ, GÜMÜŞ KUPAYI DUYGU ÇİÇEK KALDIRDI

 

BURSA-Lig Bursa Halı Saha Ligi’nde 3. sezon gerçekleştirilen final maçları ile sona erdi. İki final maçının oynandığı turnuvada ‘Altın Kupa’ Balkangücü’nün olurken ‘Gümüş Kupa’yı ise Duygu Çiçek kaldırdı.

 

130 takımın 6 ay boyunca profesyonel ligleri aratmayan mücadele örneği sergilediği Lig Bursa 3. Sezon Halı Saha Ligi’nde oynanan final maçlarıyla ‘Altın Kupa’ ve ‘Gümüş Kupa’nın sahipleri belli oldu.

 

Balkangücü Penaltılarla Altın Kupayı Aldı

Heyecanın dorukta olduğu final maçlarında ‘Altın Kupa’ mücadelesinde Karabükspor’un eski kaptanlarından Bülent Bal ve Bursaspor’da forma giymiş Mustafa Çiçek’ten kurulu Balkangücü, Komenspor’la karşı karşıya geldi. Nefes kesen zorlu karşılaşmanın normal süresi 2-2 sonuçlanmasının ardından penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda Balkangücü, Komenspor karşısında galip gelerek, kupanın sahibi oldu. ‘Altın Kupa’ ile Balkangücü, turnuvanın büyük ödülü olan Antalya tatilini kazanan takım oldu. Final mücadelesi ile Komenspor, 2 bin TL ile ödüllendirildi.

 

Gümüş Kupa’nın Sahibi Duygu Çiçek

‘Gümüş Kupa’ finalinde ise kıran kırana geçen maçta Duygu Çiçek, Manyas Dağıstan’la mücadele etti. 2-0 geriden gelen Duygu Çiçek, 3-2’lik skorla kupaya uzanan takım oldu. Duygu Çiçek aldığı kupayla bin TL’nin de sahibi oldu. 6 ay boyunca tutulan istatistikler ve objektif değerlendirmeler neticesinde turnuvanın gol kralı, Komenspor’dan Necat Tetik olurken en iyi kaleci ödülü de yine aynı takımdan Ertan Terzi’nin oldu. Turnuvada Fair Play’e yakışır mücadelesi ile Yıldırım Ötükenspor, Manyas Dağıstan ve Çınarcıkspor en centilmen takım ödülüne layık görüldü.

 

Lig Bursa 4. Sezonunda Heyecan Daha Da Artacak

Turnuva ile amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak olduğuna dikkat çeken Lig Bursa Kurucu Ortağı Emrah Cide, “Aynı zamanda turnuva ile profesyonel ya da amatör liglerde oynamış futbolcuları, hiçbir şekilde lisansı olmayan ama futbola gönül verenlerle buluşturmayı hedefliyoruz” dedi. Bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri turnuvayı ilerleyen yıllarda daha büyük organizasyona dönüştürmek istediklerini belirten Emrah Cide, “Bugüne kadar tüm maçlarımızı canlı olarak vermenin yanında maç sonu röportajları ve güncel istatistiki değerlendirmeleri ile maçların sistemli analizlerini yapıyoruz. Ayrıca beş yıldızlı otelde gerçekleştirilen kura çekimi ve sezon sonu kupa seremonisi ile Şampiyonlar Ligi’ni aratmayan bir havada turnuva düzenlemenin gururunu yaşıyoruz. İlerleyen zamanda organizasyonumuzu daha da büyüterek, Türkiye çapında tanınırlığını artırmayı hedefliyoruz. Bunun içinde çok çalışıyoruz. Bu konuda emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Lig Bursa olarak şimdiden kayıtların başladığı ve sürpriz ödüllerin olduğu ligimizin 4. sezonuna futbol sevdalısı herkesi davet ediyoruz” diye konuştu.

 

FOTO ALTI 1-2: Tribünleri dolduran taraftarlar takımlarını coşkuyla destekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 1 Mayıs Coşkusu

Bursa’da 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla sendikaların, sivil toplum kuruluşların ve siyas…