Home EĞİTİM OSMANGAZİ OKULLARI ÖĞRENCİLERİ HAYVAN SEVGİSİNE DİKKAT ÇEKTİ…

OSMANGAZİ OKULLARI ÖĞRENCİLERİ HAYVAN SEVGİSİNE DİKKAT ÇEKTİ…

- Guncellenme Tarihi: 6 Ekim 2017 13:14
2 min read
OSMANGAZİ OKULLARI ÖĞRENCİLERİ HAYVAN SEVGİSİNE DİKKAT ÇEKTİ… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Özel Osmangazi Okulları ilk ve ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan “Nesli Tükenen, Sevgisi Tükenmeyen Dostlarımız” temalı sergi Zafer Plaza AVM’de açıldı.

“Nesli Tükenen, Sevgisi Tükenmeyen Dostlarımız” temalı resim sergisi, veliler, vatandaşlar ve öğrencilerin de katıldığı açılışla, Bursalıların beğenisine sunuldu.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Zafer Plaza AVM’de açılan sergi, bir hafta süreyle açık kalacak.

Özel Osmangazi Okulları ilk ve ortaokul öğrencilerinin hünerleri ellerinden çıkan farklı tekniklerdeki eserlerin yer aldığı sergi, hayvan sevgisine ve nesli tükenme tehlikesi altında olan Telli Turna, Fok, Panda, Penguen, Yunus, Kutup Ayısı, Anadolu Parsı, Kaplumbağa, Cava Gergedan hayvan türlerine dikkat çekiyor.

Açılışın ardından konuşan Okul Müdürü Ömür Çolpan, “Nesli tükenmekte olan hayvanlara dikkat çekmek isteyen öğretmen ve öğrencilerimiz, tabiat ve tabiat varlıklarına verdikleri öneme binaen farklı tekniklerden oluşan çalışmalarını Bursalıların beğenisine sundular. Sergi bir hafta açık kalacak. Öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

19 Mayıs Coşkusu Haluk Levent Konseri ile Yaşanacak

Osmangazi Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamı…