Home FOTO GALERİ LIONLARIN KONUĞU HAYRİ TÜRKYILMAZ OLDU…

LIONLARIN KONUĞU HAYRİ TÜRKYILMAZ OLDU…

- Guncellenme Tarihi: 4 Ekim 2017 14:12
4 min read
LIONLARIN KONUĞU HAYRİ TÜRKYILMAZ OLDU… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Lions 118-K Yönetim Çevresi kulüplerinden Ata Lions, Karagöz Lions ve Kükürtlü Lions’un ortaklaşa düzenlediği toplantının onur konuğu Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz oldu.

Karagöz Lions ev sahipliğinde Podyum Davet’te gerçekleşen Eylül ayı toplantısına lionlar yoğun ilgi gösterdi. Ata Lions Başkanı Ergun Turba, Karagöz Lions Başkanı Gürhan Soyer ve Kükürtlü Lions Başkanı Ceren İplikçi Durgut konukları birlikte selamladı.

Selamlama konuşmalarının ardından kürsüye çıkan gecenin onur konuğu Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’yı barışın ve kardeşliğin kenti yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Mudanya’nın hiçbir zaman sanayi şehri olmaması gerektiğinin altını çizen Türkyılmaz, “İlçemiz; eğitim, tarım ve turizm kenti olmalıdır. Bunun yanında Mudanya, 11 Ekim 1922 yılından bu yana da barış kentidir. Bizler de çok önceleri ilan edilmiş ‘barış kenti’ özelliğimizi daha çok duyurmak, geliştirmek ve bunu daha fazla yaşatmak için çaba sarf ediyoruz. Bu çabalarımız neticesinde yaptığımız etkinliklerle Mudanya’nın barış kenti olduğu dünyanın birçok yerinde duyuldu. Çünkü dünyada ‘barış’a yakışan birkaç kentten biri Mudanya’dır” diye konuştu.

“BARIŞ İÇİN HERŞEYE DEĞER”

Türkyılmaz şunları söyledi: “Barış ve kardeşlik için birçok etkinlik yaptık. Geçtiğimiz yıllarda ‘Dünya Barış Rekoru’nu kırarak Guinness Rekorlar Kitabına girdik. Önceki ay barış ve kardeşlik adına dünya çapında yeni bir etkinliğe daha imza attık. Mudanya Belediyesi’nin sponsorluğunda milli ve master yüzücüler double yaparak Manş Denizi’ni geçtiler. Türkiye rekorunu da kıran yüzücüler İngiltere’den Fransa’ya yüzüp geri dönen ilk Türk takımı olmayı başardılar. Sporcularımız, Mudanya’nın barış ve kardeşlik çağrısını tüm dünyaya duyurdular. Bizim amacımız sonsuza kadar barış. Çünkü barış için her şeye değer.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…