Home FOTO GALERİ Badminton’da Milli Gurur

Badminton’da Milli Gurur

- Guncellenme Tarihi: 4 Ekim 2017 14:13
2 min read
Badminton’da Milli Gurur için yorumlar kapalı
0

Osmangazili 3 Sporcu Milli Takıma Seçildi

 

Endonezya’da düzenlenecek 19 Yaş Dünya Gençler Badminton Şampiyonası’nda mücadele edecek Badminton Milli Takımı’na seçilen Osmangazi Belediyespor Badminton Takımı sporcularından Yusuf Yaşar, Berkay Çiçen ve Tayfun Taşdemir, 5 erkek, 4 bayan sporcudan oluşan ay-yıldızlı ekibin kampı için Ankara’ya gitti.

 

Altyapıdan yetiştirdiği sporcularla son dönemde ulusal ve uluslararası müsabakalarda önemli başarılara imza atan, badminton branşında Türkiye’nin en önemli kulübü haline gelen Osmangazi Belediyesi, milli takım düzeyinde de bu başarısını perçinliyor. Osmangazi Belediyespor Kulübü Badminton Takımı sporcularından Yusuf Yaşar tek erkeklerde, Berkay Çiçen ve Tayfun Taşdemir ise çift erkeklerde milli takım formasıyla ülkemizi temsil edecek.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 16-22 Ekim tarihleri arasında Endonezya’nın başkenti Jakarta’da düzenlenecek Dünya Gençler Badminton Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek sporcu ve antrenörlerini kutladı. Başkan Dündar, “Spora ve sporcuya yaptığımız yatırımlar sonucu altyapıdan yetiştirdiğimiz sporcularımız, bugün pek çok farklı branşta ülkemizi ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarıyla temsil ediyor. Badminton Milli Takımı’na seçilen 3 sporcumuz da inşallah ülkelerine madalyalarla dönecek. Sporcularımızı ve antrenörlerini ayrı ayrı kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…