Home FOTO GALERİ OZA LIONS’TA GÖREV TESLİMİ YAPILDI…

OZA LIONS’TA GÖREV TESLİMİ YAPILDI…

- Guncellenme Tarihi: 26 Eylül 2017 14:16
4 min read
OZA LIONS’TA GÖREV TESLİMİ YAPILDI… için yorumlar kapalı
0

KOZA LIONS’TA YURDANUR SELEN DÖNEMİ…

BURSA – Lions 118-K Yönetim Çevresi’ne bağlı kulüplerden Koza Lions’un görev teslim töreni yapıldı. Törenle beraber 2016-2017 Hizmet Dönemi Başkanı Müge Okşan görevini 2017-2018 Hizmet Dönemi Başkanı Yurdanur Selen’e devretti.

 

Altın Ceylan’da gerçekleşen törene Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği Geçmiş Dönem Direktörü ve Lions Enstitüsü Eğitmeni Nesim Levi, Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Ali Özerk ile çok sayıda Koza Lions Kulübü üyesi ve Lions 118-K Yönetim Çevresine bağlı kulüplerin başkanları ve üyeleri katıldı.

 

“KOZA LIONS TÜRK LIONSUNUN EN ÖNEMLİ KULÜPLERİNDEN BİRİ”

 

Devir teslim törenini yöneten Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği Geçmiş Dönem Direktörü ve Lions Enstitüsü Eğitmeni Nesim Levi şunları söyledi: “Türk lionsunun en önemli ve güçlü kulüplerinden biri olan Koza Lions’un devir teslim töreninin yönetmenliği yapmaktan mutlu ve gururluyum. Her dönem kendi içinde bir yolculuktur. Dönem değişince yolculuklar bitmiyor, yol devam ediyor. Sadece direksiyondakiler değişiyor” dedi.

 

Törende konuşan Koza Lions 2016-2017 Hizmet Dönemi Başkanı Müge Okşan, hizmet dönemi boyunca beraber çalıştığı yönetimine ve kulüp üyelerine teşekkür etti. Okşan şunları söyledi: “Başkanlık çok keyifli bir yolculuktu. Kendinizi, çevrenizi tanıyor çok şey keşfediyorsunuz. Bu yolculuğun beni ve Koza Lions’u çok güzel yerlere taşıdığını düşünüyorum. Yurdanur Başkanımıza da başarılar diliyorum.”

 

Lions’ta kulüp başkanlığının bir bayrak yarışı değil hizmet yarışı olduğuna değinen 2017-2018 Hizmet Dönemi Başkanı Yurdanur Selen de “Müge Başkanımıza ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız hizmet çıtasını daha da yukarılara taşımak. Bunun için tüm ekibim ve ben büyük bir heyecan içerisindeyiz ve bu heyecanla çalışacağız” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…