Home FOTO GALERİ İZNİK HEYETİ KARDEŞ ŞEHİR TUTİN’DE

İZNİK HEYETİ KARDEŞ ŞEHİR TUTİN’DE

- Guncellenme Tarihi: 9 Eylül 2017 13:54
3 min read
İZNİK HEYETİ KARDEŞ ŞEHİR TUTİN’DE için yorumlar kapalı
0

İznik Belediyesi geçtiğimiz aylarda kardeş şehir protokolü imzaladığı Sırbistan’ın Sancak Bölgesi’nde yer alan Tutin şehrine bir ziyaret düzenledi. Ziyarette İznik heyetini Tutin Belediye Başkanı Şemsudin Kucevic karşıladı.

İznik Belediyesi ilçenin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımının yapılarak ilçeye yerli ve yabacı turist çekmenin yanı sıra kültürler arası etkileşim ve diyaloğun sağlanması için bir çok yabancı ülke ile kardeşlik protokolü imzalıyor.Son olarak geçtiğimiz aylarda Sırbistan’ın Sancak Bölgesi’nde yer alan Tutin Şehri ile protokol imzalanmış, heyet İznik Kültür Sanat ve Çini Festivali’ni ziyaret etmişti.

İznik Belediye Başkanlığı’da kalabalık bir heyet ile Tutin Şehri’nde gerçekleştirecekleri sünnet şöleni ve inceleme gezisi için kardeş şehrin yolunu tuttu.İznik’ten yola çıkan heyete Ak Parti Bursa Milletvekilleri Muhammet Müfit Aydın, Osman Mesten, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İznik Spor Kulübü Başkanı Gökhan Demir, İzbel Şirket Müdürü İbrahim Topuz ve birkaç belediye personelinin yanı sıra İznik’in dünya çapında ki gururu Belediye Mehter Takımı’da eşlik etti.

Uzun yolculuğun sonunda Tutin’e varan heyeti şehrin girişinde Belediye Başkanı Şemsudin Kucevic karşıladı.Hep birlikte akşam yemeğine geçen iki ülke heyeti burada karşılıklı sohbet etti.

İznik Belediyesi Sırbistan’ın bir kaç şehrinde temaslarda bulunacak ve 9 Eylül 2017 Cumartesi günü Tutin şehrinde İznik Belediyesi Mehter Takımı ve İznik heyetinin katılımıyla toplu sünnet şöleni gerçekleştirecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar?

Dolar/TL, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 32,3130 seviyesinden işlem görüyor. …