Home FOTO GALERİ TÜMSİAD BURSA AİLESİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE BULUŞTU…

TÜMSİAD BURSA AİLESİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE BULUŞTU…

- Guncellenme Tarihi: 4 Eylül 2017 13:53
8 min read
TÜMSİAD BURSA AİLESİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE BULUŞTU… için yorumlar kapalı
0

BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE ARAKAN’DA YAPILAN ZULÜM LANETLENDİ…

BAŞBAKAN YARDIMCISI ÇAVUŞOĞLU: ZULÜM GÖRENLERE KARŞI GÖZÜMÜZ DE GÖNLÜMÜZ DE AÇIK…

BURSA – Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu ve üyeleri geleneksel bayramlaşma programını Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun da katılımıyla Çırağan Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Bayramlaşma törenine Çavuşoğlu’nun yanı sıra AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Zekeriya Birkan, Bennur Karaburun, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda TÜMSİAD Bursa Şubesi üyesi iş adamı katıldı.

Ülkenin her geçen gün iyiye gittiğini belirten TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Osman Arslan, son dönemdeki ekonomik göstergelerin de bunu kanıtladığını belirtti.

“ZULÜMLERİN BİTMESİ GÜÇLÜ OLMAMIZA BAĞLI”

Arslan şunları söyledi: “Bizler TÜMSİAD ailesi olarak devletimizin ve milletimizin bekası, ekonomimizin daha iyiye gitmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaktayız. Ülkemizin bütünlüğü ve başarısı önemli. Özellikle son dönemlerde dünya coğrafyasında yaşanan zulümler hepimizi üzmektedir. İşte bu zulümlerin bitmesi bizim güçlü olmamıza bağlı. İnşallah gelecek günler daha da güzel olacaktır.”

“YOLUMUZU BİRLİK İÇİNDE ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Törende konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de şöyle konuştu: “TÜMSİAD’a ülkeye ve Bursamıza yaptıklarının yanında Çekirge bölgemize yaptıklarından dolayı da teşekkür ederiz. Dernek merkezi ve sosyal aktivite alanı olarak kullandıkları bu tesiste güzel etkinlikler yapıyorlar. Gelişen ve kalkınan ülkemize lokomotif olacaklardır. Ülkece güzel bir bayram yaşıyoruz. Ancak zulüm edilen Müslümanları hepimizi üzüyor. Tüm Müslüman âleminin de ülkemizde güzel bir bayram yaşaması en büyük dileğimiz. Bunun için de herkesin gözü kulağı Türkiye’de. Ülkemiz de zulüm olan coğrafyalar için elinden geleni yapıyor ve her zulüm görenin duasını alıyor. Çok şükür dimdik ayaktayız ve yolumuzu birlik beraberlik içerisinde almaya devam edeceğiz.”

“MÜSLÜMANLAR AYNI BEDENİN UZUVLARI GİBİDİR”

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu da bayramların; neşenin ve sevincin yaşandığı, birlik ve beraberlik ruhunun katmerleştiği, mahzun gönüllerin sevinçle dolduğu, fakirlerin ve çocukların yüzünde gülücükler açtığı güzel günler olduğunu söyledi. Ancak son dönemlerde Arakan’ da yaşanan olayların kendilerini çok üzdüklerini ifade eden Çavuşoğlu, “Birçok bayramda olduğu gibi bizim neşemize gölge düşüren olaylar yine yaşanıyor. Gerek etrafımızdaki coğrafyalarda, gerekse de Arakan’ da yaşananlar içimizi acıtmakta. Çünkü Müslümanlar aynı bedenin uzuvları gibidir. O yüzden Müslüman coğrafyasında bir acı varsa biz onu her daim derinden hissediyoruz. Umarım bu yaşanan acılar en kısa zamanda son bulur” dedi.

“ÇAVUŞOĞLU’NDAN TÜMSİAD BURSA’YA TEŞEKKÜR”

Necip milletin üzerine düşeni her zaman yaptığını ifade eden Çavuşoğlu, “Özellikle uluslararası toplulukların kuruluş amaçlarına uygun davranmadıkları ve bu manzaralara ve acılara karşı gözlerini kapayıp kulaklarını tıkadıklarını görüyoruz. Yaşanan acı Müslüman coğrafyasında olunca maalesef böyle oluyor. Unutmasınlar ki kimler bu mezalime gözlerini yumarsa kendi karanlıklarını yaratmış olurlar. Bizler gözümüzü de gönlümüzü de her zaman açık tutuyoruz. Bizler ecdadımızdan miras olarak dünyanın neresinde zulüm gören birileri varsa her zaman onlar için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Çavuşoğlu, Başbakan Yardımcılığı görevi tebliğ edildikten sonra TÜMSİAD Bursa ailesine, gösterdiği destek, tebrik mesajları ve Çankaya Köşkü ziyaretlerinden dolayı da teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…