Home FOTO GALERİ ELİF&ALPER ÇİFTİ MUTLULUĞA ‘EVET’ DEDİ

ELİF&ALPER ÇİFTİ MUTLULUĞA ‘EVET’ DEDİ

- Guncellenme Tarihi: 23 Ağustos 2017 14:02
3 min read
ELİF&ALPER ÇİFTİ MUTLULUĞA ‘EVET’ DEDİ için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl AKİM Sorumlusu Dilek Yamaoğlu’nun oğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanı Alper Yamakoğlu, hayatını Elif Hidayetoğlu ile birleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin kıydığı nikahla hayatlarını birleştiren genç çiftin düğün merasimine,İçişleri E. Bakanı, Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti İl E. Başkanı Cemalettin TORUN,AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç,Zekeriya Birkan, Osman Mesten, il başkan yardımcıları ve il yöneticileri, önceki dönem milletvekilleri Ali kul, M. Kemal Şerbetçioğlu, ilçe başkanları ve yöneticileri , İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli ve yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu ve yönetimi, meclis üyeleri, kurum, kuruluş müdürleri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe kıyarken, şahitliklerini ise İçişleri E. Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, İl E. Başkanı Cemalettin Torun ve protokol üyeleri  üstlendi. Nikah öncesinde AK Parti Bursa geçmiş dönem Milletvekili Ali Kul dua ettirirken Başkan Altepe, nikah akdi sırasında yaptığı konuşmasında evlilik kurumun toplum açısından önemine vurgu yaparak genç çifte mutluluklar diledi. Efkan Ala’da çifte iki cihan saadeti dileyerek saadeti dileyerek, bu güzel ana şahitlik yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Nikah töreninin ardından düğün, davetlilerin oluşturduğu renkli görüntülerle devam etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Hitachi Astemo Türkiye’nin Genel Müdürü Mesut Sancaklı Oldu

27 ülkede yaklaşık 140 tesiste 90.000 kişiyi istihdam eden global bir otomotiv teknoloji ş…