Home FOTO GALERİ Minik Oyuncular Sertifikalarını Aldı

Minik Oyuncular Sertifikalarını Aldı

- Guncellenme Tarihi: 21 Ağustos 2017 22:54
2 min read
Minik Oyuncular Sertifikalarını Aldı için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Tiyatro Yaz Okulu’nda Mezuniyet Heyecanı

Osmangazi Tiyatro Yaz Okulu Mezunlarını Verdi

Osmangazi Belediyesi Tiyatro Okulu’nun yaz döneminde eğitim alan 7-12 yaş grubu öğrencileri eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Soğanlı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sertifika töreninde minik oyuncular, izleyenlere kısa bir gösteri sergiledi. Ailelerin de katıldığı törende çocuklar heyecan dolu anlar yaşarken, velileri de duygu dolu dakikalar geçirdi.

Okulların kapanması ile birlikte, çocukların yaz tatillerini daha verimli ve eğlenceli geçirmeleri adına başta yaz spor okulları olmak üzere pek çok etkinlik düzenleyen Osmangazi Belediyesi, sporun yanı sıra sanat ve eğitim konusunda da harekete geçti. Kursa katılan öğrenciler, sahne bilgisi, rol ve mimik, beden dili gibi konularda eğitimler aldı. Yaz Tiyatro Okuluyla öğrencilere yaz döneminde sanatı ve tiyatroyu sevdirerek ve kişisel gelişimlerine yön verecek eğitimlerin yer aldığı eğitim sürecinde çocuklar, özgüven kazanırken, kendilerini ifade edebilme becerisini kazanmalarına da katkı sağladı.

Miniklerin izleyenlere sunduğu gösteri sonrasında sertifika törenine geçildi. Öğrencilere sertifikalarını, Osmangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Nihat Kırçıl verirken, belediye olarak katılımlarından dolayı da hediye taktim etti. Tören sonunda minikler, müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…