Home FOTO GALERİ Nilüfer’de Yaz Spor Okulları’ndan 4 bin 500 çocuk yararlandı

Nilüfer’de Yaz Spor Okulları’ndan 4 bin 500 çocuk yararlandı

- Guncellenme Tarihi: 19 Ağustos 2017 13:36
4 min read
Nilüfer’de Yaz Spor Okulları’ndan 4 bin 500 çocuk yararlandı için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyespor tarafından düzenlenen ve yaz tatili boyunca çocukların sporla iç içe olmalarını sağlayan Yaz Spor Okulları sona erdi. Sporun farklı branşlarında eğitim alan toplum 4 bin 500 çocuk, yaz tatili spor yaparak keyif içinde geçirdi.

 

Öğrencilerin, yaz tatilini spor yaparak verimli bir şekilde geçirmesi amacıyla Nilüfer Belediyespor tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları ile Tam Gün Spor Okulları bu yıl da verimli bir şekilde sona erdi. Yüzme, basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, kort tenisi, jimnastik, squash, modern dans, drama, capoeira (Savunma sanatı) branşlarında düzenlenen Yaz Spor Okulları ve Tam Gün Spor Okulları’na ilgi büyüktü. 6-14 yaş arasındaki çocuklara yönelik olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda öğrenciler, seçtikleri branşta eğitim alırken, Tam Gün Spor Okulları’na katılan çocuklar da gün boyu farklı etkinliklerle hem spor yaptı hem de kaliteli zaman geçirdi. Yaz Spor Okulları’na 4 bin 500 çocuk katılırken, Tam Gün Spor Okulları’ndan da 227 çocuk yararlandı.

Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri, Altınşehir Gençlik Merkezi, Konak Olimpik Yüzme Havuzu ve Çalı Kapalı Yüzme Havuzu ile Yüzüncüyıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimler dolu dolu geçti. Voleybolda branşında 412 öğrenci eğitim alırken, basketbolda 435, futbolda 187, masa tenisinde 46, kort tenisinde de 32 öğrenci eğitim aldı.

3’er haftalık dönemler şeklinde gerçekleşen Yaz Spor Okulları’na katılan öğrenciler dönem sonunda sertifika da aldı.

Yaz Spor Okulları’nın son dönem eğitimine katılan öğrenciler de törenle sertifikalarını aldı.

Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde futbol, voleybol ve basketbol branşlarında verilen eğitimlere katılan 260 öğrenci, Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın ile velilerin de katıldığı törende sertifikalarını aldı.

Yüzme, modern dans, capoeira, cimnastik, squash gibi branşların yanı sıra resim ve drama gibi sanatsal aktivitelerin de yer aldığı Tam Gün Spor Okulları’nın üçüncü döneminde de sertifika heyecanı yaşandı. Tam Gün Spor Okulları’na katılan toplam 80 çocuk da döneme Altınşehir Gençlik Merkezi’nde düzenlenen törenle veda etti.

Gün boyunca gerçekleştirilen spor etkinlikleriyle yaz tatilinin keyfini çıkaran çocuklar, düzenlenen törende sertifikalarını Nilüfer Belediyespor Hentbol Şube Sorumlusu Tan Gündüz’ün elinden aldı. Eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, velilerin katıldığı sertifika töreninde hünerlerini de sergiledi. Capoeira, drama ve modern dans gösterisi yapan çocuklar, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…